تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: تعویض کد در زمان اجرا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdibarghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ابتدا باید برای این کار یک برنامه دیگه نوشته باشی که فایل اجرایی برنامه اصلی را اصلاح کنه و بعد اونو اجرا کنه .
    تو فایل اجرایی برنامتونم برای تغییر رمز . ابتدا رمزو تغییر میده و بعد فایل کمکی را با دستور shell اجرا میکنه و خودشو میبنده .
    دلیل بستن برنامه اصلی موقع اصلاح کد اینه که برنامه دیگه نمیتونه اون رو اصلاح کنه مگر اینکه بسته باشه .
    اگه خواستید میتونم یک کد برای اصلاح کد باینری یک فایل بنویسم که مثلاً مقدار یک متغیر که تو فرم لود 50 تعریف میشه رو 100 کنه و فایل اجرایی را از نو بسازه . البته نوشتن این کد کمی وقت گیره ولی اگه شما میخواهید از اون تو برنامتون استفاده کنید نمیشه چون ساختار فایل شما 100 درصد با فایل من فرق می کنه.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    من یک برنامه دارم که به دیتا بیس رمز دار اکسس وصل شده رمز آن هم از طریق برنامه وارد شده است (یعنی کاربر چیزی وارد نمی کند) در این دیتا بیس جدولی به عنوان نام کاربری و کلمه عبور دارم که با آن اعتبار سنجی کاربران را انجام می دهم حال از طریق کد رمز دیتا بیس را عوض می کنم یقینا به رمز دیتا بیس گیر می ده

حال اگه بتونم کد آن قسمت که رمز وارد شده با تغییر رمز دیتا بیس آن عوض کنم مشکل حل است

چگونه می توان این کار را انجام داد؟

با تشکر
    تاپيك مي زني ميري ديگه نمي ايي.بيا ببينم چي مي گي؟بالا خره كد مال خودته يا يه ديتابيس ديگه رو مي خواي هك كني؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •