تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: آخه این مشکل چیه

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خواهش می کنم . من هم قصدم تبادل نظر هستش و اگه تناقضی وجود داره بهتره که برطرف بشه .

همون طور که از اسم این ویروس یا فایل پیداست این فایل تنها کاری که انجام می ده ایجاد اختلال در عملکرد درایو ها یا پوشه های سیستم عامل هست . و نیاز به هیچ فایل dll ی نداره .
    و در واقع چون این ویروس ، ویروس مخربی به شمار نمی اید بنابراین انتی ویروس ها قادر به شناسیایی اون نیستند . چون اگر اینطور بود انوقت باید تمای انتی ویروس ها موقع اجرا شدن cd ها اخطار ویرس پیدا شد را می دادند چرا که در تمام سی دی ها به دلیل ایجاد اتوران این فایل موجود می باشد .

و تا جایی که من می دانم تنها دلیل ایجاد این ویروس استفاده از فلش مموری . موبایل . یا رم ریدر و ....
    می باشد .
    سلام

فكر ميكنم من منظورم رو بد گفتم.

همانطور كه ميدانيد مسير و نام فايل اجرايي كه بايد بصورت Autorun اجرا بشه در داخل Autorun.inf نوشته ميشه.

انتي ويروس هم خود فايل Autorun.inf كه توسط ويروس ايجاد شده رو در حالت عادي ويروس نميشناسه. ولي بعضي از ويروس ها كه فايل Autorun.inf رو ايجاد ميكنند ، از داخل اين فايل يك Script يا فايل DLL رو فراخواني ميكنند كه در واقع مشكل اصلي هنگام اجراي اون DLL يا Script بوجود مياد و انتي وسروس هم بخاطر فراخواني اين فايلها به اين Autorun.inf گير ميده. البته سطح و عمكلكرد انتي ويروس ها متفاوته . مثلا كاسپرسكي Autorun.inf موردنظر رو پاك ميكنه و NOD32 به Dll يا اسكريپت فراخواني شده گير ميده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فایل اصلی Autorun.inf در root درایو c هستش و اگه پاک بشه دیگه راهی برا برگشت نیست . مگر اینکه شما دوباره از فلش مموری که حاوی این ویروس است استفاده کنید .
    در ضمن این ویروس به هیچ عنوان توسط انتی ویروس ها قابل شناسایی نمی باشد . و تنها را ه از بین بردن ان هم دستی می باشد . و همان روشی که گفتم .
    ممنون از پاسخگویی همه دوستان مخصوصا شما دوست عزیز مشکلم حل شد

راستی من با آنتی ویروس مکاف هم اسکن کردم شناسایی نشد حرف شما را قبول دارم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •