تا اونجایی که یادمه این چینی ها برای 1.9.3 هم یه لودر هایی داده بودن که فایل پروتکت شده دیگه اون مسیج باکس دمو رو توی فایل های پروتکت شده با ورژن تریال نشون نمیداد.
بهتر از همه نباشه بد تر از همه نیست
پروتکتوره خوبیه
یا علی
تا اونجایی که یادمه این چینی ها برای 1.9.3 هم یه لودر هایی داده بودن که فایل پروتکت شده دیگه اون مسیج باکس دمو رو توی فایل های پروتکت شده با ورژن تریال نشون نمیداد.
پروتکتوره خوبیه
یا علی
از کرکرهای عزیز لطفاً یک نفر واسه ی برنامه ای که با Themida پک شده یک لودر بسازه و آموزش اون را برامون بزاره ممنون![]()
این Packer کارش خیلی بیسته... من توی یکی از فروم های کرک فقط یه آنپکر براش دیدم....اونم روی بسیاری از برنامه جواب نمیده... من باهاش یه برنامه پک کردم ولی سایز برنامه از 140 کلیلو به 1.4 مگا رسید!!!!!!!
اونوقت اولی هنگام باز کردنش هنگ می کرد و هیچ کدوم از آنپکر ها هم نتونستن آنپکش کنن... و گزینه های خیلی جالبی برای پک کردن داره... واقعا ارزش خریدن داره....
میتونین برامون آپلودش کنین؟؟؟تا اونجایی که یادمه این چینی ها برای 1.9.3 هم یه لودر هایی داده بودن که فایل پروتکت شده دیگه اون مسیج باکس دمو رو توی فایل های پروتکت شده با ورژن تریال نشون نمیداد.
پروتکتوره خوبیه
یا علی
به نام خدا
سلام دوستان من هر چی آنپکر بود تست کردم جواب نداد !!!
تو رو خدا یک نفر طرز استفاده کردن از hidedbg.dll که دوستمون گذاشته را یاد بده :(
به نام خدا
سلام پلاگین Olly را می گی کجا گذاشته شده اصلا مربوط به این تاپیکه ؟؟؟
اگه می خوای با این پلاگین Themida را دور بزنی سخت در اشتباهیچون گول نمی خوره فقط باید از Olly مربوط به همین پروتکتور استفاده کنی .
دوست من یاد بدید که چه طور می شه برنامه ای که با Themida پک شده را چه طور آنپک کنیم.
لطفاً آموزش بدید. ممنون میشیم
آخه چه طور باید از پلاگین تو Olly استفاده کنم ؟؟
سلام اگه درخواستت از منه باید بگم یه فیلم آموزشی در مورد نحوه آنپک کردن دستی و دور زدن این پروتکتور نسخه
1.9 هست که در زیر لینک دانلودش را قرار داده ام پس یعنی Themida هم کرک می شهوای خدای من پس ما چه کار کنیم ( توصیه اصلا برنامه تولید نکنیم سنگین تره )
Themida 1.9.1.0 Unpacking :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یدونه فایل باهاش پک کن و همراه فایل پک نشده(اصلی) برام بفرست تا ببینم چکار میشه کرد.
اندازه فایلی که میخواهی پک کنی کم باشه. چون آنالیزش ساده است.
خود پکر اندازه اش 8 مگ هست. طول میکشه دانلود کنم.
--------------------------------
با تشکر Mr.reCoder
سلام
يه فايل پك شده بذاريد تا ببينيم چي ميشه
براش يه لودر بنويسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)