G92 و 690G وقتی AA داشته باشیم، ناسازگاری عجیبی نشون می دهند. در ضمن 8800GT به مراتب قوی تر از HD 3870 نیست... ( همون قوی تر بودنش هم جای بحث داره! )
G92 و 690G وقتی AA داشته باشیم، ناسازگاری عجیبی نشون می دهند. در ضمن 8800GT به مراتب قوی تر از HD 3870 نیست... ( همون قوی تر بودنش هم جای بحث داره! )
قوی تر نیست ؟
شما دیگه چرا ؟ چه جای بحثی؟ میتونید برید چند تا review از سایت های معتبر ببینید.
منظورتون اینه که رو تنظیمات AA ناسازگاری دارند؟
چه دلیلی میتونه واسه اثبات این حرف وجود داشته باشه.
ویرجل جان منظورتون اینه که برابرند؟نوشته شده توسط Virgil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من به شما اطمینان دارم و حتما شاید خودتون تست کردید.لطفا واضح بگید ما هم یاد بگیریم...
بله جای بحث داره. هنوز یک Review درست که از نظر فنی ( نه فقط چند تا بنچمارک و چند خط توضیحاتی که همه جا پیدا میشه...) دو کارت رو مقایسه کرده باشند در هیچ سایت معتبر یا غیر معتبری پیدا نکردم. خوشحال میشم شما یک Review معرفی کنید.قوی تر نیست ؟
شما دیگه چرا ؟ چه جای بحثی؟ میتونید برید چند تا review از سایت های معتبر ببینید.وقتی AA رو فعال می کنیم forceware دیگه درست عمل نمی کنه. دلیلی براش پیدا نکردم ولی چند نفر این مشکل رو داشتند...منظورتون اینه که رو تنظیمات AA ناسازگاری دارند؟
چه دلیلی میتونه واسه اثبات این حرف وجود داشته باشه.
یه سوالی برای من پیش اومده دوستان
آیا ممکنه کارت گرافیکی pci expres 2 روی مادر برد pci expres 1 مچ نشه ؟؟؟؟
آیا از دوستان کسی دیده یا از جایی شنیده 3870 مشکل مچ نشدن یا ناسازگاری با سیستم داشته باشه !!
با pci ex1 مشکلی نداره
ATI این مشکلاتش خیلی کمتر ازnvidia هست
شما میخوای رو چه بردی نصب کنی؟
من میخام این کارت رو روی برد گیگابایت نصب کنم
8i945g
به نظر شما جند درصد ممکنه با ناسازکاری مواجه بشم
بایوس را هم با آخرین ورژن آپ کردم
چون بعد خرید کارت که نمیشه برد عوضش کرد![]()
Last edited by ali65; 29-01-2008 at 23:49.
مشکل سازگاری نداره ولی چه G92 چه RV670 وابستگی زیادی به CPU دارند و چون احتمالا CPU شما نسبت به HD 3870 ضعیف است از تمام کارایی کارت استفاده نمی کنید...
بخشید که من زیاد سوال می کنم
cpu من 2.66 dual core pentium D می باشد
به نظر شما این cpu برای این کارت(3870) چه قدر ضعیفه ؟؟؟ با این cpu چه مقدار از کارت زیر بار میره ؟؟؟؟؟؟
cpu جایگزین چه می باشد ؟ (با توجه به مادر برد)
درضمن برای این سیستم با 1 گیگ رم پاور 530AB گرین کافی می باشد ؟؟؟
خیلی ممنون
Last edited by ali65; 30-01-2008 at 00:14.
ببین دوست من قطعات در کارایی خودشون رو نشون میدن و این هم در بنچ مارکها که بقول خودتون همه جا پیدا میشه به وضوح قابل تشخیص هستش.
دو کارت گرافیک حالا با هر تکنولوژی و هر مارکی در شرایط یکسان خودشون رو در کارایی و تست ها نشون میدن.
حالا من منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم که میگید از نظر فنی review ندیدین. که چی هست منظورتون دقیقا.
اما اینطور باشه سایتهایی که بنچ مارک و review میذارن باید بیکار باشند و الکی دارند این کار رو میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)