متشکرم ولی من همون اول گفتم لاین من بسته هست مثل این:
البته با یه کم تغییرات بیشتر. از تکه های زیادی هم درست نشده که اون ها رو به هم جوش بدم.
در هر صورت ممنون.
متشکرم ولی من همون اول گفتم لاین من بسته هست مثل این:
البته با یه کم تغییرات بیشتر. از تکه های زیادی هم درست نشده که اون ها رو به هم جوش بدم.
در هر صورت ممنون.
فکر اول باید خونسر باشی
پسر من شما باید کل خط رو یکسره بکشی نه این که جداجدا بکشی و بعد به هم وصل کنی ( مگه داری مایا کار میکنی !!!!)
بعد هم سعی کن تمام نقاطی که برای کشیدن خط استفاده میکنی تو یک صفحه باشه (دو مولفه داشته باشه )
بعد هم که بگم این خطی که کشیدی رو انقده edit نکن یعنی عیبی نداره ها ولی بعضی اوقات گیر میده
دیگه اگه نشد.... فکر میکنم اول باید خونسر باشی
خوب منم در جواب اون دوست دیگمون که می گفت جدا بکشی بعد به هم وصل کنی گفتم که من یکسره کشیدم.یعنی آخر لاین رو دوباره به اول لاین برگردوندم.همون جا هم بستمش.پسر من شما باید کل خط رو یکسره بکشی نه این که جداجدا بکشی و بعد به هم وصل کنی ( مگه داری مایا کار میکنی !!!!)
بله دوست عزیز همه تو یک صفحه هستند (نا سلامتی هندسه تحلیلی پاس کردم!)بعد هم سعی کن تمام نقاطی که برای کشیدن خط استفاده میکنی تو یک صفحه باشه (دو مولفه داشته باشه )
چی؟!خونسر
حالا اکسترود رو بیخیال یک کار دیگه نمی شه کرد که این لاینه مثه اکسترود بیاد بالا!!
سلام
من میخوام شروع کنم ولی حالا میخوام بدونم فرق ورژن 10 با 9 چیه ؟
چون 10 رو ندارم تو ارشیوم ...
از نظر سیستم هم مشکلی ندارم و تا اون جایی که میدونم 10 Dxورژن 10 داره و فقط با ویستا کار میکنه که باید قشنگ باشه ...
میشه یک اموزشه اولیه چند صحفه ای بذارید تا من کمی راه بیفتم .. در ضمن من اتوکد رو تقریبا بلدم که توش با نقشه هام کف مهندسا رو بریدم ولی توی 3dmax رفتم چیزی نفهمیدم ...
شاید سوالم بی ربط باشه ولی کمک کنید ... ممنون ...
ببینید اینجا ما قرار نیست آموزش بذاریم ... اینجا فقط سوال میشه در مورد مکس و جواب داده میشه ... همین ...
ممنون ،
بابا سؤال از این مبتدی تر؟ خیلی ممنون از کمک دوستان!
مگه ورژن 10 هم داره؟!!!من میخوام شروع کنم ولی حالا میخوام بدونم فرق ورژن 10 با 9 چیه ؟
سلام آيا 3dsmax تنها خروجي به صورت فايل تصويري ميده يا ميتوان بعد از گرفتن خروجي فايل رو كنترل كرد؟
یه سوال :
چرا من نمیتونم از منوی Helpers --> Force برای آبجکتم اعمال کنم ... ؟!
Bind هم میکنم ... اما انیمیتش اعمال نمیشه ...
در حقیقت باید گفت شما می تونید یک متحرک سازی ایجاد کنید پیش نمایش اون رو ببینید(که برای کار های سبک خیلی زمان نمیبره) در صورت لزوم اونو ویرایش کنید بعد اگر خوشتون اومد اونو رندر(Render) بگیرید و تبدیل به فرمت ها ی تصویری کنید که البته این یکی زیاد طول میکشه ولی اجباری ندارید که هر دفعه برای پیش نمایش رندر بگیرید یعنی اصلاً کار عاقلانه ای نیست!سلام آيا 3dsmax تنها خروجي به صورت فايل تصويري ميده يا ميتوان بعد از گرفتن خروجي فايل رو كنترل كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)