دوست عزيز.
اين چيزي كه ميخواي كار سختي نيست.
اينم نمونه سرس كاملش.
ولي دوستان لطفا سعي كنيد خودتون بيشتر دنبال اين چيزا بگرديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز.
اين چيزي كه ميخواي كار سختي نيست.
اينم نمونه سرس كاملش.
ولي دوستان لطفا سعي كنيد خودتون بيشتر دنبال اين چيزا بگرديد.
سلام مجدد
مرد مباح عزیز ممنونم که سری زدی و نمونه هم گزاشتی . اما من میخواهم که با ADO به Access وصل بشم نه Paradox. اتفاقا برنامم قبلا با Paradox بود و اصلا از این مشکلا نداشتم . اما حالا که میخواهم با Access و بعدش هم SQLSERVER کار کنم به این مشکل بر خوردم .
شاید نزدیک دو ماهه که با این مشکل دارم کلنجار میرم . کلی تو اینترنت جوستجو کردم چه فارسی و چه انگیلیسی (تا اونجا که سر در میاوردم ) رو خوندم اما مشکل حل نشد . مثل اینکه کسی تا بحال توی خود DBGrid مقادیر رو ویرایش نکرده و همشون در مورد اینکه اطلاعات یک رکورد رو توی DBEdit ویرایش کنیم صحبت کردن .
بازم ازت ممنونم . اگه میتونی یه نمونه مثل همین اما با بانک Access برام بزاری خیلی ممنون میشم
یا حق و منتظرم
سلام
مرد مباح عزیز شما در این برنامه ای که فرستادین 4 تا رکورد رو پشت سر هم اضافه کنید و بعد به دو تا رکورد قبلی برگردید و یکی از فیلدارو تغییر بدین وبعدش بدون اینتر زدن با موس به یکی دیگه از رکورد ها حرکت کنید.
آیا با ارور مواجه میشین یا نه؟
ببين اين يکي بدرد کارت ميخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز MasterData ممنون از جوابت
اما تو برنامه شما 1- فیلد کلید تعریف نکردید 2-من میخوام کاربر با زدن کلیدهای جهت دار کیبرد رکوردی رو اضافه کنه و اگر این کار رو در برنامه شما بکنه بازم همون ارور رو میده(یعنی اگه به یکی دیگه از رکوردها بپره ارور میده)
اگر كاربر فيلد كليد رو در حين ويرايش تغيير بده مطمئنا اين error پيش مياد. از اونجا كه فيلد كليد شما در يك رابطه master/detaol هم شركت داره بهترين راه اجازه ندادن به كاربر براي ويرايش اين فيلد هست. با فيلدهايي كه كليد نيستند مطمئنا اين مشكل پيش نمياد
دوست عزيز.
دوستان لطف كنيد و خودتون هم يك كمي ور برين . سورس آماده با يك تغيير خيلي كوچيك كامل ميشه ولي اونم زحمت نميكشيد ؟؟
ضمنا شما نبايد فيلد اصلي كليد رو در اختيار بزارين چون دقيقا همون مشكلي كه فرهاد جان گفتند پيش مياد.
Last edited by مرد مباح; 28-01-2008 at 15:44.
سلام مجدد
دوست عزیز مرد مباح : حالا بر فرض اینکه من فیلد کلیدی از نوع Autonumber تعریف کنم اونوقت چطور نذارم که در یک تاریخ مشخص 2 تا ServiceCode نداشته باشیم ؟یعنی اگه در تاریخ 01/01/1386 دو تا سرویس با شماره های 52 و52 وارد کنیم ایراد بگیره اما اگه اولی با تاریخ 01/01/1386 و دومی با تاریخ 02/01/1386 باشه ایراد نگیره ؟
بازم ممنون
خب از يك كليد مركب استفاده كن مشكل حل ميشه
كليد مركب تركيبي از فيلدها هست كه هميشه منحصر به فرد هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)