سلام
براي شركت در اين برنامه بايد ID خودتان را براي من ارسال كنيد تا آيدي شما ثبت شود.
سلام
براي شركت در اين برنامه بايد ID خودتان را براي من ارسال كنيد تا آيدي شما ثبت شود.
سلام NoneForce عزيز ...
من تعدادي مقاله نوشتم و مي تونم اونها رو بزارم ،چند تا شون رو هم توي همين سايت گذاشتم ولي چون يه مدت بود كه خيلي كم اينجا مي اومدم ، واسه ي همين نتونستم همشون رو اينجا بزارم ، چند تا هم دارم مي نويسم ...
اونها هم امتياز دارن ؟!
در كل اينجا خيلي فعاليت كمتر هست نسبت به سايتهاي ديگه ، اميدوارم روز به روز بهتر بشه ...
موفق باشيد ...
سلام
فعاليتهاي شما از تاريخ ثبت در سيستم داراي امتياز هست و نه قبل از آن.
فعاليتهاي قبلي مشمول ثواب اخروي خواهند شد![]()
با سلام
یه پیشنهاد داشتم
این قسمت رو میشه جزء مقالات حساب کرد ، یعنی کسی که مقاله مینویسه ، معمولا یک سورس هم در کنار مقاله برای فهم بهتر مقاله میزاره و این تقریبا میشه همون تحلیل سورس اون برنامه نمونه ...معرفي يك سورس كامل يك برنامه يا يك بخش كد با كاركرد خاص و توضيح مباحث آن و كدهاي استفاده شده تا حدي كه كد براي افراد مبتدي قابل فهم باشد.
معرفي و تحليل سورس 2 امتياز خواهد داشت.
و اگه یک سورس رو پیدا کنه و تحلیلش کنه ، بازم تقریبا یه مقاله نوشته ...
میشه اینطوری حساب کرد :
مقاله با سورس مربوطه : 4 امتیاز ( البته چون مقاله 3 امتیاز هست ، این رو میشه 4 امتیازی کرد ، ولی هرچه امتیازها کمتر باشه بهتره ... )
سورس یک برنامه کاربردی ( منظور یک بخش مفید است ) : 1 امتیاز
موفق باشید ...
سلام علیک برادر
با تشکر از کار جالبی که شروع کردی![]()
یه سوال که از الان جوابش رو میدونم ولی چاره ای نیست برای حصول اطمینان میپرسم
آموزشهایی که قبلا نوشتیم که محسوب نمیشه نه؟؟؟؟![]()
سلام
خير، توجه كنيد كه اين فعاليت فقط براي انجمن دلفي است و نه ساير انجمنها.
سلام
اين مرحله از طرح تشويقي در تاريخ 29 بهمن به پايان خواهد رسيد.
سلام
كاربر منتخب اين ماه : Mahmood_N
ضمنا هديه اي نيز به جناب farhad_g1 بخاطر فعاليتهاي خوبشون اعطا شد.
من باز هم از شما به خاطر راه اندازي اين رقابت دوستانه و تقبل هزينه هدايا تشكر ميكنم و اميدوارم مديران سايت كه مدتهاست اين بخش رو رها كرده اند با اين ايده جالب شما كمي به خودشون بيان و براي سر و سامان دادن به اين بخش فكر اساسي كنند.
ان شاالله كه تمامي اساتيد عزيز (اسم نميبرم) هم كمي فعاليت خودشون رو بيشتر كنند.
پيروز باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)