مال هک کردن اکثر گوشیهای سونی اریکسونهسلام.
مال چیه این ؟
من در مورد موبایل اصلا وارد نیستم
با این نرم افزار اکثر گوشها رو فلش هم میتونی بکنی (به شرط داشتن فایلاش)
پچ هم میتونی بکنی (کلی قابلیت بهش اضافه میکنه)
توش چیزی میتونی آپلود کنی و ...
مال هک کردن اکثر گوشیهای سونی اریکسونهسلام.
مال چیه این ؟
من در مورد موبایل اصلا وارد نیستم
با این نرم افزار اکثر گوشها رو فلش هم میتونی بکنی (به شرط داشتن فایلاش)
پچ هم میتونی بکنی (کلی قابلیت بهش اضافه میکنه)
توش چیزی میتونی آپلود کنی و ...
آره میدونم ولی گفتم واسه من تا 19 مگ دانلود شد بعد پیغام دانلود به اتمام رسید رو داد.یعنی همه زحمات کشک.
ببخشید این نرم افزار از همونایی که طرف مقابل باید یه کد بده. اونوقت شما هم همون کد رو وارد کنین؟ اون وقت مثلا هک کنین ؟ جاوا هست؟
ممنون.![]()
نه دوست عزیز. شما دوتا پست قبلتر از پست خودتو بخون.
با این برنامه میشهبوسیله کابل خود گوشی و بدون هیچ سخت افزار اضافه گوشیهای سونی اریکسون رو فلش کرد. به فایلهای سیستمی گوشی دست پیدا کرد و مثلا صدای گوشی رو زیاد کرد.کیفیت دوربین رو بالا برد و ....
آقا کارت درست
من 17 مگ از 4share دانلود کردم بعد دیس شدم دیگه نتونست رزومیر کنه
دمت گرم
یه پی ام به مدیر بزن بگو لینکت به درد بخوره تو قسمت آموزش بذاره که بچه ها حالی بکنن البته اسمت هم بزنه که حقت پایمال نشه
Last edited by TiT; 09-02-2008 at 08:16.
منم مثل شما Dial Up دارم ولی با همین dial up جند بار فایل های بالای 100MB رو بدون Resume دانلود کردم
بابت لینکت هم ممنون![]()
راست میگی
اما خدا نکنه یه بار پیش بیاد که 100 مگ دانلود کنی و بعد یه اررور بیخودی بده و و بعد .....![]()
اون موقع امکان داره با کیبورد بکوبی به مانیتور![]()
اره عزيز منم dialup دارم براي من هم يه چند دفعه اي پيش اومده كه فايلهاي بالاي 100 كيلو رو بدون Resume بگيرمعزيز همه جا كه اينترنت تهران و شهراي بزرگ ديگه نميشه. من كرمان دانشجو هستم سرعت اينترنتم خيلي زياد بشه 1.5 كيلو بايت. قيمت اينترنتم كه نگو. يه بار حساب كردم ديدم با پولي كه اينجا براي 50 ساعت اينترنت نامحدود ميدم تو شيراز ميتونم هزار ساعت اينترنت شبانه بگيرم!!!!!!!!!. اينجا اينترنت با اين كيفيتي كه گفتم هر 50 ساعت 12 هزار تومن. كه اونم تقريبا هر 6 ما 1.5 برابر ميشه
به هر حال از MARN عزيز تشكر ميكنم.
Last edited by younes_ysf; 10-02-2008 at 21:06.
سلام
من از لینک 2بار دانلودش کردم ولی موقعی که میخوام آنزیپش کنم وسط کار چندتا ارور میده. برای شما هم همین طوره؟
چیکار کنم؟
کسه دیگه لینک با قابلیت resume نداره؟!
پس اگر محبت کنید اون پک 2MB که گفتید ادرسشو قرابدهید-----ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)