تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi7610
    سلام igimax0 عزیز .خیلی خوشحال شدم شما را اینجا دیدم . از بابت اموزشهاتون هم ممنون . طبق معمول حرف ندارن .
    نقل قول نوشته شده توسط rasouli58
    با تشکر از استاد عزیز!
    مطالب فوق خیلی عالی و مفید بودند.
    . ممنون از لطف تمامي دوستان، خيلي بزرگواريد. اگر انتقاد يا سوالي را پست نماييد بيشتر خوشحال مي‌شوم.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    86/11/22

2. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

12 يك تغيير و 2 مقاله جديد

سلام

. ويرايش سوم مقاله با تغييراتي اندك نوشته شد. همچنين 2 مقاله جديد نيز به P30 اضافه شد:
    1) آموزش ساخت، ويرايش و استفاده از Disk Imageها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2) آموزش و آشنايي با نحوه كار شبكه‌هاي Web Hosting و P2P
    کد:

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/01/01

4. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام igimax0 عزیز!

عبد رو برای شما تبریک میگم و امیدوارم روز های خوش و پر از لبخند در پیشرو داشته باشید.

آموزش هاتون همه توپند.

امیدوارم همیشه مؤفق باشید.
    فرهمند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام فرهمند جان

. بسيار از لطفتان ممنونم. من هم سال جديد و عيد نوروز را به شما و خانواده محترمتان و به تمامي دوستان فروم P30 تبريك عرض مي كنم. انشاالله كه با سلامتي و شادي و موفقيت در كنار خانواده تان سال خوبي را داشته باشيد.

. اميدوارم كه مقالاتم مفيد واقع شود. اگر نكته‌اي، سوالي، تصحيحي و ... در مورد مقالات داشتيد، درخدمتم. بخوصوص از پيشنهاد و ايده جديد براي نوشتن راهنما‌هاي ديگر.

. اميدوارم كه همهگي سال جديد را با سلامتي و شادي آغاز نمايند و با موفقيت ادامه دهند و با شادي و سلامتي به پايان برسانند.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/01/03

7. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

تاپیک خوبیه ادامه بدید
    موفق باشی
    Last edited by Sherpa; 23-03-2008 at 20:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

ببخشید تکراری شد حذف کردم
    Last edited by Sherpa; 23-03-2008 at 20:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام Sherpa جان

. بسيار از لطفتان ممنونم و از لطف ديگر دوستاني كه من را در آينده مورد لطف خود قرار خواهند داد!

نكته:
    . دوستاني كه من را از PT مي‌شناسند مي‌دانند كه من در تاپيك‌هايم از دوستان خواهش مي‌كنم كه سوالات، انتقادات و پيشنهاد‌هاي خود را در تاپيك مطرح نمايند و ابراز محبت‌هاي خود را به شكل PM براي من ارسال نمايند (البته اگر چنين لطفي مي‌خواهند بنمايند) به اين صورت كل پست‌هاي تاپيك در مورد موضوع آن تاپيك خواهد بود.
    . بنابر اين در همينجااز تمام دوستان تشكر مي‌نمايم و منتظر انتقادات و پيشنهادات شما براي بهتر شدن تاپيك‌هايم خواهم بود و همچنين اگر سوالي يا مشكلي بود، مطرح نماييد اگر بلد باشم پاسخ خواهم داد، در غير اينصورت دوستان ديگر به من كمك خواهند كرد)

.ممنون!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/01/05

11. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

. يكي از دوستان در PM سوالي نموده بودند و چ.ن ممكنه براي ديگر دوستان هم مفيد باشد اينجا قرار دادم:

نقل قول نوشته شده توسط javad2625
    سلام Igimax عزیز
    .... یک سوال درباره multiprimary دارم:

من با آموزش شما، دو ویندوز اکس پی و ویستا را همزمان نصب کردم و با بوت مجیک (که داخل ویستا نصب شده بود) به هر کدام می خواستم می رفتم. بعداً ویندوز اکس پی خراب شد و از اول نصب کردم که باعث شد بوت مجیک و ویندوز ویستا از کار بیفتد.

بعد سی دی ویستا را داخل گذاشته با ابزار Recovery دوباره ویستا را فعال کردم که باعث شد اکس پی از کار بیفتد. از داخل ویستا، برنامه بوت مجیک را اجرا کرده، آن را Enable کردم. حالا ویندوز ویستا و بوت مجیک هر دو فعال هستند. اما وقتی سیستم را روشن کرده، در منوهای بوت مجیک، ویندوز اکس پی را انتخاب می کنم، کار نمی کند، یعنی یک پیغام شبیه این می دهد:
    NTDLR is missing

حالا چکار کنم؟ ویندوز اکس پی را چطور کار بیندازم؟
    متشکرم
    . جواد جان عزيز، شما پس از نصب مجدد ويندوز XP براي فعال سازي Bootmagic يك كار اشتباه انجام داده‌ايد! اگر براساس توضيحات راهنما در بخش "فعال نمودن Runtime Menu از ويندوز ديگر" (صفحه 50) BootMagic را فعال مي‌نموديد ديگر چنين مشكلي پيش نمي‌آمد و اصلن نيازي به سي‌دي ويستا نبود!

. همانطور كه در راهنما توضيح داده شده است، برنامه BootMagic در پارتيشني به غير از پارتيشن‌هاي OS و در يك پارتيشن FAT نصب مي‌شود. بنابر اين همواره از هر OSي قابل دسترسي و استفاده (بدون نياز به نصب در OS هاي ديگر) مي‌باشد. حتا به كمك سي‌دي Bootable موجود در پست اول هم مي‌توانستيد Bootmagic را فعال نماييد.

اما پاسخ سوال شما در مورد پيام "NTLDR is missing":ه
    l. يكي يا هر دو فايل بوت XP به نام‌هاي
    NTLDR و ntdetect.com آسيب ديده‌اند. براي بازيافتشان به روش زير عمل نماييد:

1) ابتدا پارتيشن XP را Active نماييد. (يك بار سيستم را بوت كرده و از منوي Bootmagic پارتيشن XP را انتخاب نماييد)
    2) سي‌دي XP را در درايو قرار داده و كامپيوتر را از روي آن بوت نماييد.
    3) پس از سپري شدن مراحل اوليه بوت با قشار كليد R در صفحه‌اي كه چند گزينه دارد، وارد ريكاوري كونسول شده.
    4) از شاخه i386 موجود برروي سي‌دي دو فايل NTLDR و ntdetect.com را به ريشهC:o كپي نماييد به اين شكل:
    ه
    کد:
    ه
    توجه: (x نام درايو CD-ROM شماست. نام صحيح آن را در سيستم خود جايگزين x نماييد)

5) كامپيوتر را ريست نماييد و دوباره پارتيشن XP را انتخاب نماييد. بايد XP بدون مشكلي بالا بيايد.

. يه را ساده ديگر هم هست. از ويندوز ويستا پارتيشن XP را unhide نموده و سي‌دي XP را در درايو گذاشته و آن دو فايل را برروي ريشه پارتيشن XP كپي نماييد.

يك توصيه:
    . اگر از پارتيشن‌هاي ويندوز خود به شكل مجزا Ghost بگيريد، پس از خرابي آنها و در صورت Restoreكردن هر ويندوز، ديگر مشكل غير فعال شدن BootMagic را نخواهيد داشت.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/02/26

13. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

13 راهنماي Boot CD موجود در پست اول

سلام

به روز شده در 14/03/1387

*** توضيح برنامه‌هاي موجود برروي Image سي‌دي‌هاي ***
    . در پست اول، لينك دونلود فايل Image سي‌دي Bootableي قرار داده‌ام. در اين نسخه برخلاف نسخه‌هاي پيشين Multi Bootهاي Image قبلي را به شكل يك بوت دوباره باز نويسي نمودم. با اينكار سرعت ايمني بيشتري پيدا نموده است. همچنين منو و درايورهاي Hiren Boot را كش رفتم (دزديدم!) و با تغييراتي به Image اضافه نمودم. به اين شكا اكثر درايورها براي Optical در اين Image موجود است. Sata/IEEE/USB/... طريقه رايت ايميج‌ها برروي سي‌دي به شكل زير است:

>> روش رايت Image برروي سي‌دي:
    . 1) ابتدا فايل را Extract نماييد تا فايل *.ISO از دل فايل ‌Zip خارج شود.
    . 2) برنامه رايتر خود را اجرا كرده. (فرض ميكنيم Nero باشد)
    . 3) قسمت Burn Image را از برنامه رايتر خود يافته و آن را انتخاب نماييد.
    . 4) فايل ISO را با برنامه رايتر باز كنيد. (اگر Nero داريد برنامه Nero Express را اجرا نماييد و از پنل چپ آخرين آيكون را كه در زير آن نوشته "Image, Project, Copy" را انتخاب نماييد و آدرس فايل ISO را تعيين نماييد.)
    . 5) براي رايت CDهاي Bootable توصيه ميكنم سرعت رايت را 8x يا كمتر تنظيم نماييد، تا امكان بوت شدن از انواع درايوهاي Optical باشد. (البته اين سي‌دي داراي بوت كوچكيست ولي اين توصيه را براي انواع سي‌دي اگر رعايت نماييد، نتيجه خوب آن را خواهيد ديد! )

توجه: توضيح كامل رايت يك Image سي‌دي از روي هاردديسك برروي سي‌دي توسط برنامه Nero را در فصل 2-2 صفحه 15 از eBook موجود در اين تاپيك توضيح داده‌ام.
    کد:

>> محيط بوت سي‌دي و توضيح گزينه‌ها:
    . پس از دونلود و رايت سي‌دي و بوت كردن سيسم از روي آن يكي از منو‌هاي زير ظاهر خواهد شد.

توجه: (اگر سيستم شما از روي سي‌دي بوت نشد و نميدانيد چگونه سيستم خود را براي بوت شدن از روي CD تنظيم نماييد، راهنماي Ghost را از اين لينك دونلود:
    کد:
    و به فصل "تنظيم سيستم براي بوت شدن از روي CD يا Floppy" برويد.)

منوي اصلي سي‌دي
    . در ابتدا اين منو ظاهر مي‌شود. با انتخاب گزينه 1 از روي هاردديسك به شكل عادي سيستم بوت مي‌شود. با انتخاب گزينه دوم سيستم ازروي سي‌دي بوت مي‌شود.

منوي فوق پس از انتخاب گزينه دواز منوي اصلي ظاهر ميشود

. در اين قسمت 7 گزينه داريد كه نام هر برنامه در جلوي آن نوشته است.
    توجه، توجه: (با انتخاب هر گزينه از منوي فوق يك سري منو‌ها ظاهر مي‌شود كه توضيح آنها در ادامه در قسمت "منوهاي انتخاب درايور" نوشته شده است)

گزينه 1: برنامه محيط داس Partition Magic اجرا مي‌شود. محيط داس اين برنامه خيلي شبيه محيط ئيندوز هست، توضيح اين برنامه به شكل كامل در فصل دوم eBook موجود درپست 1 قرار دارد.
    کد:
    گزينه 2: برنامه محيط داس Ghost اجرا مي‌شود. مي‌توانيد توضيح كامل محيط داس اين برنامه براي انجام اعمال Backup/Restore در eBook آموزشي Ghost را در اين تاپيك مطالعه فرماييد:
    کد:

گزينه 3:
    برنامه محيط داس Boot Magic را اجرا مي‌كند. بر اساس اينكه از قبل برروي پارتيشن خوود Boot Magic نصب نموده‌ايد يا نه بعد از انتخاب اين گزينه پنجره Boot Magic يا فقط گزينه‌هاي متني فعال سازي پارتيشن‌هاي Primary ظاهر مي‌شود. توضيح اين برنامه به شكل كامل در فصل سوم و از صفحه 50 eBook موجود در پست 1 قرار دارد:
    کد:
    گزينه 4:

محيط NTFS4DOS

. همانطور كه در انتهاي صفحه مشاهده مي‌فرماييد،(فلش 1) سوالي پرسيده شده و منتظر پاسخ شماست! در دوخط بالاي آن گفته كه دقيقن چي بايد بنويسيد!(فلش سبز) اكثرن اينجا يا كليد Enter را ميزنند يا فقط مي‌نويسند y و كليد Enter را مي‌زنند!!! در حالي كه در خط قبل از سوال! گفته كه بايد كلمه yes را كامل بنويسيد!!! (با حروف كوچك). همچنين در شكل فوق و در خطوط بالا دقت نماييد(فلش 2) نام تخصيص داده به پارتيشن‌هايتان را نوشته و با نام معمول آنها (كه معمولن با C شروع مي‌شده فرق دارد) در مثال فوق C من كه NTFS هست را با نام E مي‌شناسد و براي آنكه خيالتان راحت شود از در آن از فرمان‌هاي DIR و MD و ِ DEL و RD استفاده كردم:

. با انتخاب اين گزينه سيستم شما با داسي كه پارتيشنهاي NTFS را پشتيباني مي‌كند، بوت مي‌شود. در اين داس شما امكان دسترسي به پارتيشن‌هاي NTFS را داريد!(از ويندوز NT v1 گرفته تا Vista) اكثر فرمان‌هاي داس همچون ساخت شاخه، كپي فايل، حذف و ... در دسترس شما قرار مي‌گيرد. NTFS4DOS بسيار مناسب براي زماني هست كه ويندوز خراب است و شما فايلهايي در درايو C داريد و مي‌خواهيد قبل از نصب مجدد ويندوز و يا فرمت آن پارتيشن، آنها را جابجا نماييد.

گزينه 5:

. امكان Defrag كردن پارتيشنهاي NTFS از محيط داس را به شما مي‌دهد!!! در محيط فوق به سادگي كار هر كليد توضيح داده‌شده است. با فشار كليد نام يك درايو عمل Defrag شروع ميشود. (مثلن حرف C)ه

گزينه 6:

. اين گزينه براي اكثر كاربران بسيار مناسب است. در اين گزينه همان فايل AutoChk ويندوز قرار دارد. پس از مشاهده محيط فوق گزينه 1 را كه با فلش مشخص شده است انتخاب نماييد. قبل از آشكار شدن محيط فوق برنامه بوت به شكل اتوماتيك به دنبال فايل Autochk برروي هاردديسك شما ميگردد.(كه معمولن در آدرس Windows\System32\Autochk.exe هست) اما از آنجا كه امكان خراب بودن اين فايل يا نصب نبودن ويندوز يا حتا ويروسي بودن آن هست، يك كپي از آن را برروي CD قرار داده‌ام. توصيه ميكنم حتمن آن را كه گزينه يك هست، انتخاب نماييد. (گول تاريخ فايل نخوريد!!!)

. اهميت اين گزينه زماني خودش را بيشتر نشان مي‌دهد كه مشكلي براي پارتيشن ويندوز يا ديگر پارتيشن‌ها پيش مي‌آيد و امكان بالا آمدن ويندوز هم نيست! همچنين اجراي اين گزينه قبل از انجام دادن هر گونه عملياتي با Partition Magic بسيار مناسب است.

گزينه 7:
    . برنامه‌اي براي تشخيص نوع Processorهاي Intel از محيط داس!

>> منوهاي انتخاب درايور:
    . با انتخاب هريك از 7 گزينه منوي بوت اين منو ظاهر مي‌شود:

. من به شكل پيش فرض گزينه VIDE-CDD را انتخاب نموده‌ام كه براي اكثر شما عزيزان جواب مي‌دهد. اين منو پس از 3 ثانيه به شكل اتوماتيك با انتخاب VIDE-CDD پسته مي‌شود.

. در اين منو شما مي‌توانيد با استفاده از موس يا كيبورد نوع درايور مورد نظر خود را براي انواع درايوهاي optical يا پورت‌هاي IEEE (همان firewire يا 1394) يا USB يا SCSI انتخاب نماييد. پس از انتخاب درايور مورد نظر خود از منوي فوق، اگر به شكل موفقيت آميز نصب شود عبارات سبز رنگ زير را خواهيد ديد:

. اگر درايور انتخابي شما با موفقيت نصب شد به سوالات بعدي كه ظاهر مي‌شود با فشار كليد "N" پاسخ نه دهيد:

. اگر درايور انتخابي شما با پيام errorي نصب نشد در چنين حالتي يكي از درايور‌هاي پيشنهادي را كه در پنجره‌هاي بعدي ظاهر مي‌شود را انتخاب نماييد. براي مشاهده منوي كامل درايور‌ها كه بار اول آن را مشاهده نموديد كافيست در آخرين پنجره كه عبارت:

. در آن نوشته شده است پاسخ Y را دهيد. شما به هر تعداد درايوري كه فكر مي‌كنيد ممكنه مورد استفاده شما باشد مي‌توانيد آنها را انتخاب و نصب نماييد. اما بعضي از آنها برروي بعضي از سيستم‌ها باعث هنگ سيستم مي‌شوند و نياز به ريست سيستم خواهيد داشت.

. توجه توجه :
    1: اصل فايلهاي NTFS مربوط به شركت Avira است كه براي اطلاعات بيشتر مي‌توانيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    2: اصل محيط بوت گزينه Avira - Chkdsk فقط يك گزينه Autochk داشت و آن هم از ويندوز روي سيستم بود. همچنين CD Drive را پشتيباني نمي‌ كرد.
    3: درايورهاي قطعاتي چون Optical Drives و پورت‌ها و منو‌هاي انتخاب آنها از سي‌دي Hiren's گش رفته‌ام و براي سازگاري با سي‌دي خود در آنها تغييراتي اعمال نموده‌ام. با عذر خواهي و تشكر از سازنده سي‌دي Hiren's
    4: اميد وارم مفيد واقع شود.

. اگر سوالي بود در خدمتم. اما لطفن اول راهنماي من را بخوانيد سپس به سوالات و پاسخ‌ها ديگران در همين تاپيك توجه نماييد، اگر بازهم سوالي باقي ماند در خدمتم.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/03/14

15. 7 کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

. يكي از دوستان در PM سوالي نموده بودند و چ.ن ممكنه براي ديگر دوستان هم مفيد باشد اينجا قرار دادم:

. جواد جان عزيز، شما پس از نصب مجدد ويندوز XP براي فعال سازي Bootmagic يك كار اشتباه انجام داده‌ايد! اگر براساس توضيحات راهنما در بخش "فعال نمودن Runtime Menu از ويندوز ديگر" (صفحه 50) BootMagic را فعال مي‌نموديد ديگر چنين مشكلي پيش نمي‌آمد و اصلن نيازي به سي‌دي ويستا نبود!

. همانطور كه در راهنما توضيح داده شده است، برنامه BootMagic در پارتيشني به غير از پارتيشن‌هاي OS و در يك پارتيشن FAT نصب مي‌شود. بنابر اين همواره از هر OSي قابل دسترسي و استفاده (بدون نياز به نصب در OS هاي ديگر) مي‌باشد. حتا به كمك سي‌دي Bootable موجود در پست اول هم مي‌توانستيد Bootmagic را فعال نماييد.

اما پاسخ سوال شما در مورد پيام "NTLDR is missing":ه
    l. يكي يا هر دو فايل بوت XP به نام‌هاي
    NTLDR و ntdetect.com آسيب ديده‌اند. براي بازيافتشان به روش زير عمل نماييد:

1) ابتدا پارتيشن XP را Active نماييد. (يك بار سيستم را بوت كرده و از منوي Bootmagic پارتيشن XP را انتخاب نماييد)
    2) سي‌دي XP را در درايو قرار داده و كامپيوتر را از روي آن بوت نماييد.
    3) پس از سپري شدن مراحل اوليه بوت با قشار كليد R در صفحه‌اي كه چند گزينه دارد، وارد ريكاوري كونسول شده.
    4) از شاخه i386 موجود برروي سي‌دي دو فايل NTLDR و ntdetect.com را به ريشهC:o كپي نماييد به اين شكل:
    ه
    کد:
    ه
    توجه: (x نام درايو CD-ROM شماست. نام صحيح آن را در سيستم خود جايگزين x نماييد)

5) كامپيوتر را ريست نماييد و دوباره پارتيشن XP را انتخاب نماييد. بايد XP بدون مشكلي بالا بيايد.

. يه را ساده ديگر هم هست. از ويندوز ويستا پارتيشن XP را unhide نموده و سي‌دي XP را در درايو گذاشته و آن دو فايل را برروي ريشه پارتيشن XP كپي نماييد.

يك توصيه:
    . اگر از پارتيشن‌هاي ويندوز خود به شكل مجزا Ghost بگيريد، پس از خرابي آنها و در صورت Restoreكردن هر ويندوز، ديگر مشكل غير فعال شدن BootMagic را نخواهيد داشت.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/02/26
    سلام IgIMAX عزیز.
    مرسی از پاسخ خوبت.

از بس منتظر جواب موندم، بالاخره رفتم هر دو ویندوز را از اول نصب کردم و به همان حالت Dual Boot برگشتم. من با MultiPrimary مشکلاتی داشتم. از جمله این که گاهی که وارد یک ویندوز میشدم، وقتی می خواستم به ویندوز دیگر بروم، قبل از ورود به ویندوز، ScanDisk فعال می شد و هارد را چک می کرد. یک بار هم در حالی که یک پوشه را در یکی از ویندوزها باز کرده بودم (یکی از فایل های داخل پوشه هم باز بود) سیستم را Hibernate کردم. بعد، اشتباهی که کردم، از ویندوز دیگر وارد همان پوشه شده و سعی کردم با آن فایل کار کنم که کار نکرد. بعد که ریستارت کردم و خواستم به ویندوز قبلی بروم، هم ویندوز از کار افتاده بود و وارد نمی شد، هم وقتی دوباره به ویندوز دیگر رفتم تا دوباره تلاش کنم دیدم که کل آن پوشه پاک شده و فایل ها را از دست داده ام.

آیا این چیزها طبیعی است یا فقط مختص من بوده؟

17. این کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •