به نظر من كه Flash get فوق العاده است .
چون وقتي مي خواد داونلود كنه از حداكثر توان استفاده مي كنه چون وقتي مي خوام كه از فايرفاكس استفاده كنم اصلا انگار كار نمي كنه و مجبورم كه فلش گت را پاوس كنم و كارم را انجام بدم.
به نظر من كه Flash get فوق العاده است .
چون وقتي مي خواد داونلود كنه از حداكثر توان استفاده مي كنه چون وقتي مي خوام كه از فايرفاكس استفاده كنم اصلا انگار كار نمي كنه و مجبورم كه فلش گت را پاوس كنم و كارم را انجام بدم.
نسخه جدید IDM هم اینا رو ساپورت می کنه، اگه فقط دلیلتون اینه.
دوسته من که این تایپیک رو زدی
هر کسی یه نظری داره و میگه که کدوم بهتره
اما چیزی رو که شما باید توجه کنی اینه که کسایی که تعداد پست هایه زیاد دارن به نظرشون بیشتر اهمیت بده عزیزم
فقط آی دی ام /idm
حتما هم همينطور هست.![]()
وقتي پست يه نفر بيشتره مي خوام بدونم اين چه چيزي رو ثابت مي كنه ؟
البته بايد بگم كه من هم IDM رو به مراتب بهتر از بقيه مي دونم .
خب البته دلیله خوبی نیست ولی میشه روش بیشتر حساب کرد
تقریبا نشون میده مدت عضویته شما و سر کار داشتن با اینترنت بیشتر نسبت به سایره اعضا به فرضه مثال نظره مدیر یه بخش رو بیشتر میشه روش حساب کرد چون میدونیم که تجربه بیشتری داره ولی من به شخصه دیدم دوستانی رو که تعداد پستهایه خیلی کمتری داشتن اما از من و امثاله من خیلی اطلاعات بالاتری داشته ان
برای اینترنت کار کردن همیشه اکثره کاربرها ابزاری رو دارن که کارشون رو بهینه تر میکنه مثلا استفاده از نرم افزارهایی مانند فایر فاکس یا ای دی ام یا جیمل یا چیزایه دیگه که کارشون رو بهینه تر و سریعتر میکنه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشن من صرفا خواستم راهنمایی کرده باشم امیدوارم سوتفاهمی نشه یه وقت
موفق باشی ندوستان خوب
فقط Idm
ماهه ، باهاش 75 تا پر میکنم !
ولی برا دانلود از راپید شیر
cryptload خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)