بقول بچه ها گفتنی ، خر همونه فقط پالونش رو عوض کردنيعنی قابليت های ديگه ای نسبت به سيم كارتهای قديمی داره؟![]()
بقول بچه ها گفتنی ، خر همونه فقط پالونش رو عوض کردنيعنی قابليت های ديگه ای نسبت به سيم كارتهای قديمی داره؟![]()
یه چیزو چندبار باید بگید؟
من از یکی شنیدم که Ir-tci قابلیت شنود نداره و واسه همین خیلی ازIr-tci ها خود به خود سوخت و مخابرات گفت که رایگان تعویض سیم کارت میکنه که بشهIr-mci و قابلیت شنود داشته باشه
بازم حرفا از معده بیرون میاد
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
اعصاب مصاب یوخدی
دوست عزیز ام سی آی جدیده و تی سی آی قدیمی
همین تموم شد
لابد فردا هم میایید یه چیزه دیگه ای میگید و از خودتونم میذارید روش
هیچ فرقی با هم ندارن همونجوری که دوستامون گفتن تی سی آی قدیمی هستن و ام سی آی جدید ها هستن.
حرفی که من زدم از خودم نیست نمیدونم درسته یا نه گفتم که از کسی شنیدم فقط خاستم بگم این نظریه هم هستش اگه میگید فرقی نداره پس حتما فرقی نداره.ختم تاپیک
آقا ول کن این حرفا رو.... تاپیک مال 2008 رو کشیدین بالا دعوا کنین توش؟ اون که این تاپیک رو زده سه سال پیش جوابشو گرفت رفت
همین الان یک عدد خانم متشخصبا بنده تماس گرفتن فرمودن عمر مفید سیم کارت شما تموم شده لطف کنید تشریف بیارید تا بصورت رایگان سیم کارتتون تعویض کنیم: دی
سیم کارت منم ir-tci هست گفت احتمالا تو این هفته قطع میشه
مالک خط + سیم کارت +هیچ هزینه ای = یک عدد سیم کارت mci => حالشو ببرید: دی
IR-TCI: Telecommunication Company of Iran
IR-MCI: Mobile comunication Company of Iran
تا زمانی که شرکت ارتباطاط سیار به همین اسم بود و وابسته به مخابرات سیمکارتهاش با TCI بیرون می اومد. ولی از وقتی خصوصی شد و شرکت ارتباطاط سیار خصوصی شد و همراه اول هم نام گرفت شد MCI
سیمکارت ها هم ورژن های مختلفی دارند. سیمکارتهای جدید ورژنهای جدیدتری دارند و ولتاژو بعضی موارد خاصشون باهم فرق می کنند. بهتره که سیمکارت ها جدیدتر بشند. ولی به جای پیشرفته کردن سیمکارتهای جدید و آشغال چینی وارد بازار میشه
سلام ، تایپک مورد نظــر شــده چـت روم انجمن P30wolrd انواع و اقسـام پست ها تو این تایپک هسـت .
قفـل شــد .
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)