شک نکن بابیلون خودتم اسیر نرم افزارای دیگه نکن![]()
شک نکن بابیلون خودتم اسیر نرم افزارای دیگه نکن![]()
نارسيس فوق العاده است . به خصوص كه ايراني هم كه هست براي ما خيلي به درد مي خوره . تازه 7 تا برنامه كاربردي هم تو نسخه پنجش هست كه واقعا كاربردي هستند . از جدول انگليسي گرفته تا آموزش لغات . ترجمه فارسي به انگليسيش هم كه واقعا خيلي خيلي ساده تر از برنامه هاي مثل Babylon هست . هر لغت رو همراه با همه اصطلاحات مربوط به اون نشون ميده . ولي بابيلون چي ؟ معني لغت رو بده خيليه .
مسلماً بابيلون از بقيه يه سروگردن جلوتره، به خصوص اينكه ميشه از ديكشنريهاي مختلفي درون اون استفاده كرد كه اين موضوع به خصوص موقع ترجمه اسلنگها و اصطلاحات خيلي به كار ميايد، به خصوص كه اكثر معنيهايي توسط ديكشنريهاي فارسي براي اسلنگها شده است خيلي دقيق و واضح نيستند، اما ديكشنريهاي ديگر بابيلون ميتونن اين مشكل را حل كنند.
بابیلون بدک نیست البته اگه میخوای یک دیکشنری خوب بخری بهت پیشنهادمی کنم نارسیس رو بگیری چون نسخه های اصلیش امکانات زیادی دارن ، بابیلون فقط دیکشنریه ولی نارسیس علاوه بر دیکشنری آموزش زبان انگلیسی ، جدول متقاظع ، تست های انگیلسی و غیره داره البته نسخه اصلی.
فقط بابیلون وقتی این همه دارن میگن یعنی جواب داده
بابیلون رو پیشنهاد میکنم از اون بابت خوبه که حدودا 14 زبان رو پوشش میده.
همچنین دیکشنری های تخصصی (مانند Britannica و Oxford و ...) هم برای این برنامه وجود داره.
بابيلون - بعدش نارسيس
مطمئن باش
به قول يه نفر "
بيبي لون"
به نظر من باید ببینی می خوای چیکار کنی ؟ می خوای ترجمه کنی یا آموزش زبان ببینی و یه خورده ترجمه ؟
اگه فقط ترجمه که شک نکن بابیلون و اگه به اینترنت وصل بشی و باهاش کار کنی که اصلا معتادش میشی (مثلا شما در هر دیکشنری دیگری بزنید Notting Hill , همگی توش می مونن اما بابیلون با وصل بودن به اینترنت توضیح کامل اما به انگلیسی میده )
اگه می خوای آموزش ببینی و بعد یه مدت خودت زبان یاد بگیری حتما نارسیس بخر ....
اما هیچ کدوم نمی تونند متن کامل انگلیسی رو به فارسی برگردونند ... اگه هم بتونند خیلی مسخره ترجمه می کنند ....
فانوس و دیگر مترجمان را دارم . هنوز ترجمه خوبی ندارند و مشکل ترجمه تان را حل نمی کنند . اگر به دنبال دیکشنری خوب هستید بابیلون و نارسیس خوبند البته هیچکدام هنوز مشکل استفاده در فایل های pdf را به ظور کامل حل نکرده اند.شک نکن از بابیلون استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)