سام و علیکم ....
آخه آدم با گوشی میره میشینه سر اونجا ؟؟؟ حتما داشتی حین عملیات پیامک میزدی !!! حقته !!!
خوب من دیگه نظری ندارم خداحافظ ....
والا برا من تا حالا پیش نیومده چون من وقتی میرم اونجا بیشتر تمرکز میکنمولی :
عجله نکن...گوشی یا هر وسیله برقی دیگه که خیس میشه باید قشنگ بازش کرد بردهاشو با الکل تمیز کنی و بزاری قشنگ خشک شه ...حالا هر راهی میرسه به ذهنت...سشوار ..گونی برنج...یا همینجوری باز ولش کن یه دو روز خودش قشنگ خوش میشه...تو این مدت اصلا نباید روشنش کرد.....تکرار میکنم ...اصلا روشنش نکن...چون جریان توش برقرار میشه ...آبم که رساناست قطعاتش آسیب میبینه !!!
اینکارا از تو بعیده...چرا روشن کردی؟ تازه میخاستی فلشش هم بکنی ؟؟؟؟؟؟ال سی دیش 2 بار روشن شد
حتی یه بار تا استارت اپ هم رفت بعد دوباره صفحش خاموش شد
نمیدونم چه مرگه به ذهنم رسید فلشش کنم اما اون اروری رو که وقتی درایور usb نصب نباشه رو میده
نمیدونم شاید دکمه هاش مشکل پیدا کرده
فقط دعا کن السی دیش نسوخته باشه با این کارت ....فقط باید خشک خشک شه ...ما کنترل ضبطمون افتاد تو پارچه آب از کار افتاد...خشکش کردیم ولی باز کار نکرد..گفتیم تموم شد ..من بازش کردم بردش رو با الکل تمیز کردم...با سشوار خشک کردم بازم کار نکرد..ولش کردم ..فرداش دیدم کار میکنه ... اینو فهمیدم که باید قشنگ خوشک شه..یکی دو روز قطعاتشو بزار یه گوشه تا خشک شه........همینا به نظرم میرسه...
اگه درست شد که خدا دوست داره...اگه نشد بازم خدا دوست دارهقطعاتشو اوراق کن جدا جدا بفروش بعد برو این c2000 رو بخر..تلویزیون داره
یا پولشو به من قرض بده من برم p990 بخرم
یاحق!