منم حرفهای zimka رو تایید می کنم
ان73 خیلی بهتر از 5610 هست
واسه موزيك 5610 بهتره نسبت به n73
n73 داراي pop port هستش(هميني كه كابل و هندزفري بهش وصل ميشه) ولي 5610 جك 5/2 يا 5/3ميلي متري داره.شما اگه همش كارت با موزيكه بهتره 5610 بگيري چون popport بعد از مدتي خراب ميشه.گوشي خوشگلي هستش كيپدش نرمه و روونه و مشكلي باهاش نداري
سلام. اينكه جاوا يك پلت فرم هستش و سيمبيان يك سيستم عامل كه درش شكي نيست.
زيبايي و خوش دستي و سرعت 5610 واقعا حرف نداره و امكانات XpressMusic كه فقط 3 مدل از گوشيهاي نوكيا اونو دارن. قدرت صداي بالايي نداره اما كيفيت صداي فوق العاده اي داره. اين گوشي فريم آلومينيومي داره و در مقابل ضربه بسيار مقاومه. به هيچ وجه احتياج به فلش كردن پيدا نميكنيد و در صورت لزوم فقط كافيه اونو ريست كنيد. با كابل USB مستقيما به كامپيوتر وصل ميشه و نيازي به رمريدر نداريد. از نظر دوربين هم بنده يه N73 گرفتم اين دستم و يه 5610 گرفت اون دستم و هم زمان از يك منظره عكس گرفتم. كيفيت عكس 5610 بهتر بود. به نظر من البته. امتحان كردن اين موضوع كار سختي نيست خودتون امتحان كنيد. فقط يادتون باشه كه همزمان از يه منظره عكس بگيريد. 4 گيگ رم ميخوره. و تنها چيزي كه هست اينه كه برنامه هاي بيشتر از 1 مگابايت روش نصب نميشه. جاواست ديگه. از نظر مردم پسند بودن هم ميتونيد يه سر به علاءالدين بزنيد ببينيد چطوري سر و دست ميشكنن واسه 5610 اما گير هم نمياد. از نظر قيمتي هم كه تقريبا يه 10-20 تومني 5610 گرونتره چون جديدتره.به هرحال اگر ترديد شما فقط به خاطر برنامه ها هستش N73 بگيريد اما اگر برنامه واستون زياد مهم نيست حتما 5610 بگيريد. با تشكر
majid_Z : @:
شما که 5610 داری میتونی به این سوال من جواب بدی : دوربین جلوی 5610 که برای video call هست چجوری فعال میشه ؟. مثلا مثل N70 . . . . . . ؟
با سلام.
دوربين جلوي 5610 براي Video Call هستش و استفادة ديگه اي نميشه ازش كرد. براي اين كار شما بايد سرويس UMTS رو درخواست كنيد تا براتون فعال بشه و و بعد از فعال كردن اين سرويس و انجام تنظيمات وقتي روي اسم كسي توي ليست كانتكتهاتون ميريد ميتونيد كليد Option رو بزنيد و Video Call رو يزنيد تا با طرف مقابلتون ارتباط ويديوئي داشته باشيد. البته چون من خودم اين سرويس رو ندارم نميدونم آيا طرف مقابل شما هم بايد حتما اين سرويس رو داشته باشه يا نه ! الان هم اگر بريد توي ليست كانتكتهاتون و Option رو بزنيد گزينة Video Call رو ميبينيد كه خاموشه و وقتي انتخابش كنيد پيغامي ميده با اين مضمون كه سرويس UMTS رو فعال كنيد.
با تشكر
ممنون از راهنماییت
کیفیت صدای این گوشی هنگام پخش موزیک با هندزفری ، در مقایسه با سری W و N73-N91 و .. چطوره ؟
بیس (Base) خوبی داره ؟
خوب این گوشی با برند نوکیا اکسپرس موزیک به بازار اومده اسمش گویای ویژگی هاش هست
کیفیت تو هدست عالی![]()
این که دلیل نمیشه عزیز..مگه 5700 اکسپرس میوزیک نیست ؟!...همه می دونن بیس خوبی نداره و فقط کیفیت خوبی داره و در کل کسانی که میوزیک براشون مهمه این گوشی رو نپسندیدن . برای همینه که 5610 رو باید زیر ذره بین گرفت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)