ویرایش شد....
ویرایش شد....
Last edited by M_Abieteh; 17-01-2008 at 12:12. دليل: باعث ناراحتی کاربر عزیز
این چه طرز حرف زدن اونم از نوع درخواست هست؟
واقعا متاسفم
Last edited by Mohsen6558; 17-01-2008 at 12:19.
شرمنده که شما ناراحت شدین.![]()
سلام
شما این صفحه رو ببین من نفهمیدم درست چی نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این که کامل توضیح داده دیگه .ببین با قسمت اول که نحوه تهیه ی فیلم هست که مشکلی نداری؟
در قسمت دوم فیلم از فرمت دمو به یه فرمتی به نام image sequencer تبدیل میشه .شماکارا رو مو به مو انجام بده .
سرآخر هم با همین virtual dub كانورت كن.الان شما به طور دقیق بگو کجا مشکل داری؟
سلام من قسمت دوم و سوم رو مشکل دارم اگه میشه به صورت فارسی و کامل توضیح بدین که شرمنده از درخواستم که یکم پرویی میکنم.
اول بازی رو اجرا میکنی و به هیچ سروری وصل نمیکنی بعد رزولوشنت رو میکنی 640*480.بعد دستورات گفته شده رو اجرا میکنی و این رو هم توجه کن در دستور اول اسم فایل خروجی که به دلخواه میدی و دستور دوم اسم فایلی هست که قبلا رکورد شده. بعد نقشه ی بازی ظاهر میشه و بعد یه مدت میبینی که دمو داره پخش میشه و میزاری تا آخر بره.بعد که تموم شد از بازی میایی بیرون
حالا برای تبدیل برنامه virtual dub رو باز میکنی و open video و بعد از منوی file types که پایین هست image sequencer رو انتخاب میکنی بعد فایل های با پسوند .tga رو که دقیقا گفته کجان رو لود میکنی.دیگه بقیش مثل کانورت معمولی هست.از منوی compression کدک divx رو انتخاب کن و بقیش یه سری تنظیمات که مربوط به کیفیت میشن هم برای صدا و هم برای تصویر .در واقع هرچی bitrate رو بالاتر بذاری کیفیتت بالاتره
ok?
سلام فایل خروجی کجا سیو میشه با چه پسوندی و کجا سیو میشه.
فايل خروجی قسمت دوم رو کهخودش توضیح داده کجا
فایل خروجی برنامه virtual هم که تو تنظیماتش مشخص شده ویا میتونی مشخص کنی
سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون.اگه تونستم تبدیل کنم بهتون میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)