تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: کمک می کنید؟ محتوای اطلاعات هارد عوض شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ایا فایلهای صوتی یا تصویری که می گین play می کنید یکی دیگه می خونه توی یه درایو هستن ؟

ولی به نظر من می تونه اشکال از ویندوز باشه گاهی اوقات اختلالات ویندوز می تونه عامل این مشکل باشه .
    توی یک درایو باود.

ویندوز رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عکس هایت را روی دو تا سی دی رایت کن و سپس هاردتو پارتیشین بندی مجدد بکن و پس از نصب ویندوز یه آنتی ویروس خوب و کاملا آپدیت شده روی سیستم نصب کن و به جز در مواقع ضروری از برنامه های Recover استفاده نکن

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام...

به نظر من اشتباه کردید ویندوزو عوض کردید . بهتر بود شما قبل از عوض کردن ویندوز System Restore رو هم امتحان می کردید.

من 3 راه پیشنهاد میکنم به ترتیب :

1- اول از همه روی درایو های مورد نظر کلیک راست کنید و بعد از انتخاب گزینه ی Propertis در قسمت Tools وارد شده و سپس Check Now را انتخاب و حتما هر دو گزینه ی نشان داده شده در این منو را تیک بزنید و سپس Start را بزنید و منتظر بمانید. کمی طول میکشه ولی امتحانش ضرر نداره . ( بعد از آن حتما Restart کنید )

2 - اگر پس از راه اول تغییری ایجاد نشده بود آنوقت درایو مورد نظر را Defrag کنید . ( چون به نظرم روش آن را میدانید چیز زیادی نمیگم ولی اگه احیانا نمیدانستید بگید تا بگم )

3- با نرم افزار Norton Ghost از درایو خراب مورد نظر یک Backup بگیرید که این کار زیاد طول نمیکشه و در حد 2 تا 10 دقیقه طول میکشه . بعد Backup گرفته شده را Mount کنید و ببیند آیا همان مشکلات در این Backup هم هست یا نه ؟ اگر نبود که کار خیلی سادست و مشکل حل شده به حساب می آید. ( توجه : حتما Backup را در درایوی ذخیره کنید که اطلاعات آن این مشکل را ندارد و یا بهترین کار این است که آن را در هاردی دیگر ذخیره کنید )

فعلا چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

امیدوارم مشکل حل شه ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •