توی یک درایو باود.
ویندوز رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.![]()
توی یک درایو باود.
ویندوز رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.![]()
عکس هایت را روی دو تا سی دی رایت کن و سپس هاردتو پارتیشین بندی مجدد بکن و پس از نصب ویندوز یه آنتی ویروس خوب و کاملا آپدیت شده روی سیستم نصب کن و به جز در مواقع ضروری از برنامه های Recover استفاده نکن
سلام...
به نظر من اشتباه کردید ویندوزو عوض کردید . بهتر بود شما قبل از عوض کردن ویندوز System Restore رو هم امتحان می کردید.
من 3 راه پیشنهاد میکنم به ترتیب :
1- اول از همه روی درایو های مورد نظر کلیک راست کنید و بعد از انتخاب گزینه ی Propertis در قسمت Tools وارد شده و سپس Check Now را انتخاب و حتما هر دو گزینه ی نشان داده شده در این منو را تیک بزنید و سپس Start را بزنید و منتظر بمانید. کمی طول میکشه ولی امتحانش ضرر نداره . ( بعد از آن حتما Restart کنید )
2 - اگر پس از راه اول تغییری ایجاد نشده بود آنوقت درایو مورد نظر را Defrag کنید . ( چون به نظرم روش آن را میدانید چیز زیادی نمیگم ولی اگه احیانا نمیدانستید بگید تا بگم )
3- با نرم افزار Norton Ghost از درایو خراب مورد نظر یک Backup بگیرید که این کار زیاد طول نمیکشه و در حد 2 تا 10 دقیقه طول میکشه . بعد Backup گرفته شده را Mount کنید و ببیند آیا همان مشکلات در این Backup هم هست یا نه ؟ اگر نبود که کار خیلی سادست و مشکل حل شده به حساب می آید. ( توجه : حتما Backup را در درایوی ذخیره کنید که اطلاعات آن این مشکل را ندارد و یا بهترین کار این است که آن را در هاردی دیگر ذخیره کنید )
فعلا چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
امیدوارم مشکل حل شه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)