تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: خوشنويسي در ويندوز Xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

آقا سعید سلام
    من برنامه رو با کرکش دانلود کردم. نصب کردم و فایل exe رو روی اون Paste کردم، اما وقتی برنامه رو اجرا می کنم همه چیز خوب پیش میره ولی برنامه که لود می شه یهو این پیغام رو میده: VGamSys.fon not found! Please reinstall NameNegar. و بعد هم بسته می شه. مشکل از کجاست؟

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم همین مشکلی که بیتهای گفت دارم ولی نمی دونم چی شد بعد از 3 یا 4 بار که من هی پشت کامپیوتر نشستم و خاموش کردم و هی برنامه رو انگل دادم آخر باز شد باور می کنید خودمم نمی دونم چه کار کردم که مشکلی که بیت هیا گفت برطرف شد حالا آقا سعید یه کمکی کنید که اگر برنامه رو به کسی دادم نخواد انگلش بده

ممنون
    بای

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

bithiah جان اشتباه شما این بوده که فایل کرک رو روی فایل قبلی paste کردید اصلا در این برنامه نباید این کار رو بکنید باید وقتی برنامرو instal کردید فایل کرک رو دز جای دیگه و یه فولدر دیگه باز کنید
    پیشنهاد من اینه که برنامرو پاک کنید دوباره نصب کنید اونوفت درست میشه
    اکه بازم نشد فایل VGamSys.fon را که در ارور است را از قسمت فونت برنامه کپی کنید و تو قسمت فونت ویندوز پیست کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

سلام saeed666 عزیز، ممنون از راهنماییت
    فایل VGamSys.fon رو نتونستم از جایی پیدا کنم، من برنامه رو Uninstall کردم و دوباره نصبش کردم. اونوقت فایل Exe کرک رو از یه مسیر دیگه اجرا کردم، بازم بی فایده بود. دقیقا همون خطای قبلی.

پروفشنال Mikail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوستان من برنامه را بدون استفاده از كرك نصب كردم و آنرااجرا كردم و در برنامه به هيچ پيغامي مبني بر خريدن برنامه يا Register يا همان ثبت كردن برنامه بر نخوردم (در درايو ويندوز نصب كردم) ولي هنگام استفاده از كرك به پيغام هايي كه شما گفتيد برخورد كردم وتمام راه حل هاي پيشنهادي را امتحان كردم ولي باز هم نشد.پس شماهم برنامه را بدون كرك كردن نصب كنيد وببينيد اصلا پيغامي از برنامه مبني بر ثبت برنامه دريافت مي كنيد يا نه.اگر دريافت نكرديد معلوم مي شود برنامه كرك شده است و نياز به استفاده از كرك نيست.در ضمن اين برنامه با توجه به Help خودش براي ويندوزهاي 95 و 98 و ويندوز NT عربي و انگليسي و فارسي طراحي شده است نه ويندوز XP ومن در ويندوز XP برنامه را امتحان كردم و بدون كرك كردن برنامه ،برنامه به راحتي كار كرد!

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام
    باید بگم این برنامه خود به خود کرک شده نیست و حتما باید کرکش اجرا بشه . اگه پیغامی هم برای register کردن نمیده دلیل نمیشه کرک شده باشه چون اگه یه کم توجه کنید یه سری امکانات رو از شما میگیره که در کرکش این مشکلو ندارید . درباره error هم برای من تا حالا هر وقت کرک رو اجرا کردم بدون مشکل و هیچ error کار می کنه

فایل VGamSys.fon هم همون جایی است که برنامرو نصب کردید و در زیر مجموعه Sys می باشد

پروفشنال Mikail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من گزينه ثبت(ذخيره) را امتحان نكرده بودم ولي حالا كه امتحان كردم فهميدم كه برنامه آخر محدوديت است چون نه مي شود چيزي را ذخيره كردو نه مي شود چيزي راكپي كرد و تنها گزينه اي كه از برنامه خروجي مي دهد كليد Print Screen است در ضمن فايلي كه شما مي گوييد در پوشه Sys يافت نمي شود و فايل هاي مشابه GamSys و GamSys1 و GamSymbol در آن پوشه وجود دارند كه با تغيير نام به آنچه شما گفته ايد باز هم برنامه پيغام خطا مي دهد. در مورد كرك شدنش فكر كردم شبيه برنامه هاي مشابه همچون Kelk است كه كرك شده اش را دانلود كرده ام. ممكن است پيغام خطا مربوط به نوع ويندوزي باشدكه برنامه در آن اجرا شده است ؟
    Last edited by Mikail; 25-10-2005 at 16:23.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

من احتمال زیادی میدم که این خطا هایی که دوستان فرمودند بخاطر اینه که دقیقا بعد از نصب شما به در خواست برنامه برا ریستارت کردن جواب منفی دادید
    اگه ریستارت کنید درست میشه
    تا بعد

داره خودمونی میشه P30iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021

14

بابا گفتيم يه برنامه خوبي پيداكرديم .....نااميدم كرديد

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط P30iran
    بابا گفتيم يه برنامه خوبي پيداكرديم .....نااميدم كرديد
    نه دوست من اشتباه نکن
    شما اینا رو نگاه نکن
    این کارا رو که میگم انجام بده
    برنامه رو نصب کن
    وقتی که گفت ریستارت میخوام شما هم تائید کن که ریستارت بشه کامپیوتر
    بهمین راحتی شما دارای یه برنامه واقعا عالی برای تایپ نستعلیق شدید .سخت نبود بود ؟
    از معرفی کنندش هم همینجا واقعا تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •