سلام.اقاي وليزاده اتفاقا" خودم هم كم كم واسه خريدن 6630 مجاب شدم. اميدوارم گوشي خوبي باشه.مرسي از راهنماييتون
خوش باشيد
سلام.اقاي وليزاده اتفاقا" خودم هم كم كم واسه خريدن 6630 مجاب شدم. اميدوارم گوشي خوبي باشه.مرسي از راهنماييتون
خوش باشيد
6630 عاليه ولي 7610 اصلا با دست ادم سازگار نيست !
اصلا هم طرح قشنگي نداره گوشيش ولي 6630 هم قشنگه هم از نظر كاراي عاليه !
سلام اند گرل جان
6630 کجاش قشنگه؟؟؟؟7610 و 6670 قشنگتر هستند ولی من از امکانات 6630 خوشم میاد خیلی عالیه کلا نوکیا امکانات داره و زشت هستند ولی سامسونگ قشنگه و امکانات نداره منظورم از امکانات مثلا قدرت و مثلا یه بار افتاد زمین فاتحه ولی نوکیا اینجوری نیست
ممنون
بای
بازم سلام وميخوام بدونم ميشه رو 6630 كارت حافظه گذاشت ؟؟؟مرسي.باي
سلام صبا یا سبا جان
آره دیگه منظورت مموری کارت هست دیگه؟آره می شه گوشی با این همه امکانات مموری نخوره که نمی شه من خودم مموری 1gb یعنی 1 گیگابایتی روش انداختم توپ آره عزیزم می شه
بای
ميخوام بدوونم ميتونم از مموري گوشي الانم(6600)استفاده كنم؟مزسي
سلام سبا یا صبا جان
یه راهنماییت می کنم ببین عزیزم دو نوع مموری کارت هست یکی نصفه و یکی کامل هست و فکز کنم گوشی 6600 نصفه باشه و 6630 کامل ولی یه نکته ی مهم اینه که مموری نصفه یه پایه کوچیکم روش سوار می شه وکامل می شه و 100 درصد می شه و تنها کاری که باید بکنی اینه که کاملا پاکش کنی و برنامه ها و بازی های 6630 روش بندازی پس نتیجه این شد که می شه
ممنون
بای
7610 هر چه قدر كه جواد باشه به 6630 نميرسه.7610 از 6630 خيلي بهتره
مموري فابريك 6600 1تيكه هستش وفقط به 6600 مي خوره ولي اگر مي خواي مموري بخري بايد مموري Mmc بگيري كه دو تيكه هست يه تيكش خود مموري هست و اون يكي آدابپتر يا گيرش هست كه به هم وصل ميشن.
اتفاقا 6630 مموري نصفه ميخوره و6600 هردو مموري رو ميخوره.نوشته شده توسط baba barghi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)