دوست عزیز من نگفتم موتو مشکل نداره داره
من گوشیمو به خاطر یه سری مسایل دیگه دوست دارم و همین BUG هاشو هم دوست دارم و باهاش کنار میام
دوست عزیز من نگفتم موتو مشکل نداره داره
من گوشیمو به خاطر یه سری مسایل دیگه دوست دارم و همین BUG هاشو هم دوست دارم و باهاش کنار میام
پدرام جان شما چرا در همه پست هاتون مخالف بقیه هستی؟
ببین دوست عزیز شما چرا فقط گوشی هایی که تو بازار ایران هست رو با بقیه مقایسه میکنی مثلا شما v3x رو باید با یه گوشی که مر بوط به 3 ماهه اول 2005 میشه مقایسه کنی میبینی که v3x از همشون بهتره
مموری میکرو اس دی تصویر lcd که حر فشو نزن اخرشه در ضمن میبینی که بقیه برند ها تازه در سال 2007 شروع به استفاده از این lcd و مموری ها کردن پس ببین که موتو جه برندی هست من هم متاسفم که همه میرن گوشی هایی رو میخرن که در بازار اورو÷ا فروش نداره و کمپانی ها اونا رو روانه خاور میانه میکنن اما اگه بری امار رو در سایت ها ببینی متوجه میشی که موتو در امریکا همیشه اول بوده و در اروپا اگه اول نبوده دوم بوده
نه
اختيار دارين
هيچ وقت هيچ جاي ديگه اين حرف رو نزنين
جان ؟
يك سري مسايل ديگه ؟
وقتي توش پره bug باشه چي ميمونه ؟ نكنه از قابش خوشتون مياد ؟
الهي
چقدر با محبت هستين كه كنار ميان و وفادار ميمونين![]()
[QUOTE=pedram_sad;1990767]دوست خوبم باز برید خدار رو شکر کنید همین بازی ها که تو V3X این مدلی اجرا میشه تو W950 سونی اریکسون اصلاااجرا نیمشه یا توی سه بعدی هاش گیر میکنه این گوش نسبت به سال ساختش از سخت افزاری بسیار خوبی بر خورداره ولی اگه می خوایی یک بازی سنگین جند مگی رو روش اجرا کنی باید بری دنبال N95 -Z8-A1200 ولی در رنج قیمتش به عقیده من رقیب نداره و گرنه شما نمی تونستید بازی های سه بعدی و روز رو روش نصب کنید مثل W810....
Last edited by Apachi; 12-01-2008 at 23:02.
مسایل شخصی نه به خاطر خود گوشی
این BUG ها هم حل شدنی هستن و برطرف میشن
قابشم خیلی قشنگه
من همیشه و همه جا به هر کی و هرچی دل ببندم وفادار میمونم
سلام تورج جان
خیلی وقته نمیای؟؟
شنیدم مشکلت حل شده به سلامتی
یه سوال دارم
چرا امضاتو عوض نکردی پس؟؟ وقتی مشکلت حل شد؟؟
در ضمن منم کاملا موافقم باهات در مورد موتو و v3x
آقا پدرام هم حتما دلش از یه جا دیگه پره داره رو موتو خالی میکنه
با سلام
من وقتي ميپذيرم حرف شما رو نسبت به اين كه من مخالفم با همه كه بتونين اون چيزي رو كه تو فكر من تحت عنوان واقعيتي مشهود تعريف شده رو عوض كنين
اتفاقا نميدونم چرا شما هميشه طرفداري و موافقت ميكنين و هميشه خارج از بحث نظر ميدين ؟
من اصلا راجع به مموري و ال سي دي و اينها حرفي نزدم و شما مثله اين كه پست اوله من رو نخوندين
و قبلا هم بحث كردبم اما شما همش راجع به سال 2005 و اينها جرف ميزنين
اv3x بعد از A1200 و از نظر من حتي برتر از اون غول ترين و كاماترين گوشي حاله حاضره تو بازار براي مارك MOTOROLA هست كه جايزه هم برده
اين هم كه موتو دومين كمپاني موبايل جهان هست و تو امريكا اوله شكي نيست
اما حرص و عصبي شدن من از اينه كه حتي گوشي هاي در پيت و تابلويي مثله K310 و W810 اين مشكلات رو ندارن كه گفتم
هم صفحه اونها كامله
هم صفحه كليدشون درسته
هم كند نميشن
با اين كه اصلا حساب نميان
مشكل من با اين سوتي هاي موتو است نه با خوده موتو
با تشكر
خوب اگه گوشیو فقط واسه بازی کردن خریدین میتونین عوضش کنین و همین درپیتها رو بگیرین...![]()
با سلام و تشكر
اين نرم افزار كدوم مشكلو حل ميكنه ؟
restart شدن ؟
يا مشكله صفحه كوچيك ؟
يا مشكل قاطي بودن كليد هاي صفحه كليد ؟
ممنون![]()
اينم حرفيه
براي بازي نگرفتم كوشي رو
ولي با اين سايز lcd و كيفيت جون ميده براي بازي
اما اين از اين مشكلاتش
اونم از اون باتريش كه ديگه نگو و نپرس
دست نزده ميره رو low battery![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)