سلام
در SQL 2005 از SQL Server Management Studio استفاه كنيد.
سلام
در SQL 2005 از SQL Server Management Studio استفاه كنيد.
اگه از mssql2005 استفاده میکنی اونو درست نصب نکردی .دوباره نصیش کن .من قیلا" همین مشکلو داشتم که بعد دوباره نصبش کردم و ....سلام خوبی
این EnterPrise Manage کجا هست من که تو start بعدش All programs وبعد microsoft sql 2005 میرم فقط 3تا فایل هست که مربوط میشه به configuration .
سلام. بعد از شكست تاپيك شبكه داره بحث جالبي ميشه!حالا من تو برنامم باید تو Ado connection مسیر اون فایل رو که تو سرور هست رو بدم البته من هنوز کامپیوتر دیگه ای رو به این کامپیوتر یا حالا سرور متصل نکردم اگر اینجوری باشه دیگه احتیاجی به sql server نیست وخیلی راحت تر میشه کارم میشه خیلی تمیز واسم بگب تا روشن بشم مرسی ممنون
براي كانكت شدن به ديتابيس شبكه اگر از access استفاده ميكني بايد فولدر مربوط به ديتابيس رو شير كني و با \\xxx.xxx.xxx.xxx\sharename\databese.mdb به ديتابيس كانكت بشي.
روش دوم نصب IIS روي سيستم سرور و تعريف درايو مجازي هست.
اما اگر ديتابيس بزرگ هست به هيچ وجه access رو توصيه نميكنم. بايد از sql server, mysql, interbase كه در ايران جا افتاده استفاده كني. اگر هم بيشتر از اين خواستي DB2, Oracle
قدرت ، سرعت و امنيت SQL رو فراموش نكن. ولي تمام ارهي كه قبلا گفتم و شما با زبان ديگه تكرارش كردي كاملا درسته و به راحتي به جواب مورد نظرت ميرسي. خيلي روش راحتي براي ارتباط در شبكه.
فقط يادت نره كه اجازه تغيير رو توي فولدري كه ايجاد كردي و فايلتو توش گزاشتي ، بدي تا برنامت درست و كامل كار كنه.
ضمنا دوستان لطف كنيد و بحث رو در زمينه SQL ادامه بدين و تريقه شبكه كردن SQL رو توي يك مجموعه كامپيوتر اينجا توضيح بديد تا منم يك چيزايي ياد بگيرم.
اينم بگيد كه آيا روي همه سيستمهاي Client بايد SQL نصب بشه يا نه و فايل كجا قرار ميگيره.
ممنون
سلام
در مورد نصب بودن SQL روي Client ها ، خير نيازي به نصب بودن نيست.
مشكلي كه اينجا پيش اومده اينه كه اكثر كاربران داراي 1 دستگاه كامپوتر هستند و نميتوانند SQL Server نصب كنند، پيشنهاد مي كنم Microsoft Virtual PC (يا برنامه مشابه) نصب كنيد، بعد روي اون يك Windows 2000/2003 Server نصب كنيد، اينطوري داراي يك سرور SQL خواهيد بود و ميتوانيد بصورت واقعي اقدام به برقراري ارتباط با SQL Serverنماييد.
مرسی دمت گرم اصلا شبکه بلد نیستما.باید یه کابل شبکه تهیه کنم دو تا سیستم دارم اونوقت دیگه میشه راحت تمرین کرد.سلام. بعد از شكست تاپيك شبكه داره بحث جالبي ميشه!
براي كانكت شدن به ديتابيس شبكه اگر از access استفاده ميكني بايد فولدر مربوط به ديتابيس رو شير كني و با \\xxx.xxx.xxx.xxx\sharename\databese.mdb به ديتابيس كانكت بشي.
دست همگیتون درد نکنه شاید بهتر باشه عنوان تاپیک رو عوض کنم. حالا بعدا![]()
من sql server رو از سی دی vb.net 2005 نصب کردم حتما ناقص بوده احتمالش هست فایلش حدودا 32 مگ بیشتر نبود ولی دوباره نصبش می کنماگه از mssql2005 استفاده میکنی اونو درست نصب نکردی .دوباره نصیش کن .من قیلا" همین مشکلو داشتم که بعد دوباره نصبش کردم و ....
اون چیزی که شما میبینی sql2005 نیست .2005 2 سی دی و مجموعه کاملی است.من sql server رو از سی دی vb.net 2005 نصب کردم حتما ناقص بوده احتمالش هست فایلش حدودا 32 مگ بیشتر نبود ولی دوباره نصبش می کنم
به تاپیک نونفورس توجه کن .دیگه نیازی به تهیه کایل نیست.مرسی دمت گرم اصلا شبکه بلد نیستما.باید یه کابل شبکه تهیه کنم دو تا سیستم دارم اونوقت دیگه میشه راحت تمرین کرد.
دست همگیتون درد نکنه شاید بهتر باشه عنوان تاپیک رو عوض کنم. حالا بعدا
سلام
EnterPrise Managere در SQL Server 2000 هستش. نسخه خوبيه.
ببينم كامپيوتر سرور ما حتماً بايد Windows Server داشته باشه؟ با XP نميشه؟
سلام
اگر قصد نصب SQL Server داريد بايد حتما روي سرور (ويندوز 2000 يا 2003) نصب كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)