من يه شطرنج دارم اسمش chessmate هستش ولي متاسفانه به دليل سرعت پايين نميتونم آپلود كنم
اگه تونستين همين رو دانلود كنين.
من يه شطرنج دارم اسمش chessmate هستش ولي متاسفانه به دليل سرعت پايين نميتونم آپلود كنم
اگه تونستين همين رو دانلود كنين.
ببینید ما یه شطرنجی میخوایم که قوانین رو کامل داشته باشه .
من به شما شطرنج ویستا رو پیشنهاد میکنم هم کامله هم قوانین رو داره و هم در صورت موفقیت شما رو level به level جلو میبره اینطوری میشه پیشرفت رو هم احساس کرد فقط نمیدونم بازی تو کدوم پوشه هست تا آپلودش کنم.
در ضمن وقتی حرفه ای شدین fritz رو بازی میکنیم.
خوب دوستان اگه موافقید بریم سر آشنایی با محیط و عوامل بازی , قوانین و آموزش
نظرتون چیه؟
آخه همه كه ويستا ندارن
تازه هنوز استقبالي از تايپيك نشده
چون ملت ديگه نميشينن مغزشونو به كار بندازن شطرنج بازي كنن
سعي كن خودت يه شطرنج بذاري
یعنی هیچکس نمیخواد کمکی کنه یه حالی به تاپیک بده؟
حتما صفحهٔ شطرنج را دیدهاید. یک صفحهٔ ۸ در ۸ خانه که یکی در میان سیاه و سفید هستند. اگر میخواهید طبق استانداردهای بین المللی صفحه را نشانهگذاری کنید، دستور زیر را پیش بگیرید. صفحه را روی میز بگذارید و به آن نگاه کنید! حالا ردیفی که نزدیک به شماست یعنی ضلع پائین مربع را نگاه کنید! خانهای که در منتها الیه سمت راست و در آخر و سمت راست قرار دارد را نگاه کنید! اگر سفید بود که هیچی، اما اگر سیاه بود لطفا ۹۰ درجه صفحه را بچرخانید تا شماره گذاری را شروع کنیم!
حالا که آخرین خانه سمت راست و پایین سفید شده، آن را H, و تا سمت راست به عقب تا A آنها را شروع به نامگذاری کنید. شمارهها را داخل خانهها ننویسید زیر خانهها بنویسید. حالا از سمت راست و همان پایین یعنی کنار همان خانهای که باید سفید باشد را ببینید، کنار خانهٔ اول را ۱ بنامید و تا آخر که ۸ باشد آن را ادامه بدهید. حالا شما یک صفحهٔ شطرنج علمی دارید و بهتر میتوانید شطرنج بیاموزید، بازی استادان را ببینید، تجزیه و تحلیل کنید، واریانتها را آموخته حفظ کرده و بازی تان را ثبت کنید. نکته دیگر در رابطه با نوشتن نام هر مهرهاست که در پایین امدهاست.
نحوه قرار گیری مهره ها در ابتدای بازی.
![]()
Last edited by chaos theory; 11-01-2008 at 18:00.
ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)