ممنونم دوست من ولی دونبال یه جواب و راحلی کاراتر از درستکاری ریجستری میگردم اگه کسی راحلی داره کمک کنه!
ممنونم دوست من ولی دونبال یه جواب و راحلی کاراتر از درستکاری ریجستری میگردم اگه کسی راحلی داره کمک کنه!
1- مدت زمان لود شدن ویندوز به سرعت سخت افزار و حجم دستورت اجرایی startup داره. سرعت سخت افزار هر سیستم تنها با مقادیر حک شده بر روی پردازنده و رم و باس و غیره مشخص نمیشه. بلکه نوع سازگاری قسمتهای مختلف سخت افزار و هماهنگی زمانی اونها هم تاثیر بسزایی در سرعت نهایی داره. بنابرین سیستم خودتون رو اینشکلی با سیستم اون دوستتون مقایسه نکنید.
2- دوم حجم دستورات اجرایی startup هست. که قابل دیدن نیست. اونجا که پرسیدی با تغییر مقدار رجیستری در واقع چه تغییری در ویندوز انجام میدی، پاسخ اینه که شما داری اون دستورات اجرایی بدون استفاده ( و طبعا زمان لازم برای اجرای اون دستورات) رو حذف میکنی.
3- چرا فکر میکنی آنتی ویروس بر روی زمان لود شدن تاثیر نمیزاره !!؟
4- آنتی ویروس NOD مگر آنتی ویروس نیست!!؟ قبول دارم، سریع هست، اما بالاخره زمان نیاز داره!!
Last edited by davsep; 12-01-2008 at 16:26.
با نصب کردن برنامه سرعت لود میاد پایین
ربطی به سرعت Cpu و ... نداره
فکر میکنم منظور شما این هست که سرعت cpu و سخت افزار هر چقدر بالا هم که باشه باز هم نصب برنامه روی سرعت لود تاثیر میزاره وگرنه سرعت cpu و ... که نمیشه ربطی نداشته باشه!!
بله دقیقا منظورم همین بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)