تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: سيس كي هك شده يا نه Syskey

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام عزیزان

من که ندیدم بعد از نصب ویندوز از من syskey بخواد

میشه بیشتر توضیح بدین تو چه حالت پسوورد syskey رو میخواد ؟

اون image هم جدا از ویندوز کار میکنه , ما میخوایم توی ویندوز و بدون نرم افزار جانبی این کار رو انجام بدیم

موفق باشین
    سلام winxp عزیز ... در مورد قسمت اول سوالت باید بگم که :
    اگه رو ویندوزت syskey بذاری ( حالا چه پسورد رقمی چه یه فلاپی پس) دفعه بعد که میخوای ویندوز نصب کنی .. به خاطر مسال امنیتی ازت پسورورد یا فلاپی رو میخواد ..تا بتونی ویندوز جدید نصب کنی
    من به دلیل همین هم syskey نمیذارم ...چون ..تاومدیمو گم شد ... بیچاره میشم !!!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام winxp عزیز ... در مورد قسمت اول سوالت باید بگم که :
    اگه رو ویندوزت syskey بذاری ( حالا چه پسورد رقمی چه یه فلاپی پس) دفعه بعد که میخوای ویندوز نصب کنی .. به خاطر مسال امنیتی ازت پسورورد یا فلاپی رو میخواد ..تا بتونی ویندوز جدید نصب کنی
    من به دلیل همین هم syskey نمیذارم ...چون ..تاومدیمو گم شد ... بیچاره میشم !!!
    سلام
    کاملا درسته اگه بخوای ویندوز نصب کنی پسوورد اونا ازت می خواد اگه گم کنی کارت زاره .
    به خاطر همین من برای هک کردنش هم کلی با ترس پیش می رم . در واقع شاید بی خیالش بشم .
    چون برای هک یوزر یک بار با برنامه ای که هک می کردم اشتباها به جای این که پسوورد را ریست کنم اونا تغییر دارم بعد که سیستم بالا اومد هر پسووردی که دادم قبول نکرد مجبور شدم با استفاده از یوزر ادمین وارد سیستم بشم .
    اما اگه توی syskey یک اشتباه بکنم . یعنی نابود شدن . به خاطر همین می خوام بی خیالش بشم . ارزش نداره که همه چیزما از دست بدم برا یه چیزی که نمی دونم اخرش بشه یا نشه .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این حرفا چیه

البته ببخشید , ترس نداره که

من چون همیشه درایو c رو از partiton majic پاک میکنم برا همون همچین مشکلی نداشتم

چیز جالبی بود , نمیدونستم

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

این حرفا چیه

البته ببخشید , ترس نداره که

من چون همیشه درایو c رو از partiton majic پاک میکنم برا همون همچین مشکلی نداشتم

چیز جالبی بود , نمیدونستم
    قضیه ی این پارتیشن مجیک چیه ؟ یعنی چطوری ؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

پارتیشن مجیک به صورت بوتیبل هم وجود داره و به صورت مستقل مثل موقع ویندوز عوض کردن میشه ازش استفاده کرد و تغییرات لازم رو داد

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

پارتیشن مجیک به صورت بوتیبل هم وجود داره و به صورت مستقل مثل موقع ویندوز عوض کردن میشه ازش استفاده کرد و تغییرات لازم رو داد
    توضیح بیشتر ...؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پارتیشن مجیک یکی از قوی ترین نرم افزارهای موجود تو بازار هست برای پارتیشن بندی که هم به صورت بوت تو بازار هست هم به صورت نصبی در مورد دوم پس از پایان نصب تقاضای فلاپی برای درست کردن بوت پارتیشن مجیک میکنه که در صورت موافقت 2 فلاپی احتیاج دارین یکی از ویژگیهای خوب این نرم افزار عوض کردن پارتیشن و کانورت اون بدون از دست دادن اطلاعات هست و طرز کار خیلی راحت و تمام ابزارهاش دم دست هست و ....
    موفق باشی

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پارتیشن مجیک یکی از قوی ترین نرم افزارهای موجود تو بازار هست برای پارتیشن بندی که هم به صورت بوت تو بازار هست هم به صورت نصبی در مورد دوم پس از پایان نصب تقاضای فلاپی برای درست کردن بوت پارتیشن مجیک میکنه که در صورت موافقت 2 فلاپی احتیاج دارین یکی از ویژگیهای خوب این نرم افزار عوض کردن پارتیشن و کانورت اون بدون از دست دادن اطلاعات هست و طرز کار خیلی راحت و تمام ابزارهاش دم دست هست و ....
    موفق باشی
    سلام angel of darkness عزیز ....
    الان فهمیدم این نرم افزار کارش دقیقا چیه !
    من فکر کنم میشه این کارو با پارتیشن ویندوز هم انجام داد ؟ نمیشه ؟ خیلی وقت پیش یه چیزایی شنیده بودم که بدون از دست دادن دیتا میتونی پارتیشن بندی کنی ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    کاملا درست ولی خوب باید دقت کنی حجم جابه جاییت رو شما اختیار دارین یه درایو کانورت کنید با هر حجمی
    اما اگه بخواید حجمش کم کنید نمیتونید از مقداری که هست کمتر کنید چون موجب از دست دادن تمام اطلاعاتتون میشه
    موفق باشی

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام
    کاملا درست ولی خوب باید دقت کنی حجم جابه جاییت رو شما اختیار دارین یه درایو کانورت کنید با هر حجمی
    اما اگه بخواید حجمش کم کنید نمیتونید از مقداری که هست کمتر کنید چون موجب از دست دادن تمام اطلاعاتتون میشه
    موفق باشی
    angel of darkness عزیز ... فهمیدم ...
    نهایت حجم جابجایی رو اطلاع داری چقدر هست ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •