تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: پیغام خصوصی من کی باز می شه

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من فکر می کردم بعد 30 تا پست قضیه pm حل میشه ولی مثل اینکه از این خبر نیست .

مدیر ها و ادمین های محترم که نمیان جواب بدن . ولی فکر این رو هم باید بکنن که با این روش مسخره ای که در پیش گرفتن کابر بیچاره برای باز شدن pm'ش میاد و الکی پست میده تا پستهاش بره بالا تا pm'ش باز بشه .

لااقل یه جای توی اطلاعیه ها یا اولش موقع ثبت نام به کاربر بگن تا اینقدر علاف نشن .

یه چیزه دیگه هم برای کاربرای قدیم که قبلا عضو شدن ولی پستاشون خیلی کمه پی امهاشون بازه احیانآ گفتم شاید این سوال هم واستون پیش بیاد گفتم پیش ا پیش جواب بدم .
    به نظر من اين کار درست نيست
    هم باعث ايجاد spam ميشه هم يه جور توهين هست !

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .

توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .

چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .

کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .

اوه راستی یه روشه دیگه هم میشه البته غیر متعارف هست ولی از اونجا که اینجا مدیرها دست به اخطارشون خوبه میتونی از استفاده کنی و توی توضیحات بگی البته شاید به خاطر اون کارت هم اخطار بگیری "دی"
    Last edited by jooya; 10-01-2008 at 21:58.

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .

توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکل نشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .

چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .

کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .
    آره
    ولی برای من خيلی مهم نيست که بخوام پيگيری کنم.
    در هر صورت ممنون از کمک شما البته وظيفه شما هم نيست ولی خوب لطف کرديد.

داره خودمونی میشه pesareabi4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقايان ادمين كسي از شما براي من يك پيغام خصوصي نميفرسته تا مشكل پيغام خصوصي من حل بشه

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل نیست سیاست نابخردانه ی ادمین های سایت است .

شما این عکس رو ببین : از مال خودته هنوز PM شما باز نشده .

اینجا کسی نمیاد جوابت رو بده اگه می خوای جواب بگیری برو توی متفرقه پست بده . اونجا سه سوته می بینند .

یا یه چیزی ، اعتراضی بزار توی امضات .

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام . بدلیل اینکه عده ای فقط به قصد تبلیغ به انجمن میان . مدیریت انجمن امکان ارسال پی ام رو براشون محدود کرده . بعد از یک بازه زمانی این امکان فعال میشه .
    پست های اسپم در هر صورتی حذف میشن . و تکرار اسپم باعث اخراج کاربران میشه . کسی نمیتونه به این راحتی با اسپم زدن صرف پست هاشئ بالا ببره .

دوست عزیز همینطور که میبینید امکان ارسال پی ام به شما وجود نداره .

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جویا شما یک سر دارید از واژه های توهین آمیز استفاده میکنید . لطفا دفت کنید .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •