به نظر من اين کار درست نيست
هم باعث ايجاد spam ميشه هم يه جور توهين هست !
به نظر من اين کار درست نيست
هم باعث ايجاد spam ميشه هم يه جور توهين هست !
مطئنآ این کارشون بدون حکمت نیست ولی کلا تو P30 تا بوده همین بوده خشک و تر با هم میسوزن .
توی خوده سایتشون شاید ایمیل داشته باشند . زیر آواتور مدیرها هم به احتمال زیاد باید ایمیلشون باشه البته اگه داشته باشند با این شکلنشون داده میشه که خودن هم داری روش کلیک کن و بهشون ایمیل بزن .
چون همونطور که میبینی این بخش مدیر نداره که بیاد سرکشی کنه و اکثر خوده کابران که میان مدیرها و ادمین ها هم که به خودشون زحمت نمیدن بیان .
کاش ادمین های P30 متوجه میشدند که P30World اگه الان اینطوری شده به خاطر کاربراشه باید در حفظشون کوشا باشه و براشون احترام قائل باشند .
اوه راستی یه روشه دیگه هم میشه البته غیر متعارف هست ولی از اونجا که اینجا مدیرها دست به اخطارشون خوبه میتونی ازاستفاده کنی و توی توضیحات بگی البته شاید به خاطر اون کارت هم اخطار بگیری "دی"
Last edited by jooya; 10-01-2008 at 21:58.
آره
ولی برای من خيلی مهم نيست که بخوام پيگيری کنم.
در هر صورت ممنون از کمک شما البته وظيفه شما هم نيست ولی خوب لطف کرديد.
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم![]()
خواهش ميكنم يكي يك پيغام خصوصي براي من بفرسته شاي مشكل من حل بشه هرچي ميخواد باشه ازتون ممنونم![]()
آقايان ادمين كسي از شما براي من يك پيغام خصوصي نميفرسته تا مشكل پيغام خصوصي من حل بشه
دوست عزیز این مشکل نیست سیاست نابخردانه ی ادمین های سایت است .
شما این عکس رو ببین : از مال خودته هنوز PM شما باز نشده .
اینجا کسی نمیاد جوابت رو بده اگه می خوای جواب بگیری برو توی متفرقه پست بده . اونجا سه سوته می بینند .
یا یه چیزی ، اعتراضی بزار توی امضات .
سلام . بدلیل اینکه عده ای فقط به قصد تبلیغ به انجمن میان . مدیریت انجمن امکان ارسال پی ام رو براشون محدود کرده . بعد از یک بازه زمانی این امکان فعال میشه .
پست های اسپم در هر صورتی حذف میشن . و تکرار اسپم باعث اخراج کاربران میشه . کسی نمیتونه به این راحتی با اسپم زدن صرف پست هاشئ بالا ببره .
دوست عزیز همینطور که میبینید امکان ارسال پی ام به شما وجود نداره .
جویا شما یک سر دارید از واژه های توهین آمیز استفاده میکنید . لطفا دفت کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)