تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا علاقه دارید یه ریویو کامل همراه با تصویر از این گوش

راي دهنده
6. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله - خوبه

4 66.67%
  • نه - بی فایدس

2 33.33%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: کلوپ (LG KE970 Shine (Slider

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راست میگه بدرد نمیخوره!خود الجی الان شاین مدل wood رو میخواد عرضه کنه که امکاناتش از یو700 سامسونگ بیشتر و باریکتره!شاین دیگه قدیمی شده!صداش که اصلا راضی کننده نیت البته در مدا ku970!!فقط زیبایی داره!سرعتش هم خوب نیست!باید منتظر گوشیهای جدید الجی باشیم!به نظر من هیچی کاجی300 نمیشه!خیلی باحاله!باید از نزدیک ساسان جان ببینیش که بفهمی چی میگم!صدا در حد تیم ملی!ال سی دی با کیفیت توپ!هندزفری بهتر از دبل810!!رم میکرو اس دی!قیمت 160!!
    جنابعالی اصلا تا بحال با این گوشی کار کردین ؟؟؟؟ که میگی سرعتش کمه !!!!!!
    ظاهرش فوق العاده شیکتر از ظاهر پلاستیکی کا جی 300 هست شاین کره ای ولی کا جی 300 مونتاژ ایرا( واقعا بد مونتاژ میشه )
    قیمت کاجی 300 160000
    قیمت شاین 240000
    پس فقط پول ظاهرش رو نمیده
    نرم افزار جاوا رو بهتر از کا جی 300 میگیره
    دوربینش از کاجی 300 بسیار بهتره ( بهترین 2 مگاپیکسلی موجود در بازاره از ان 80 بهتر میگره )
    داش باکیفیت و کمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ohhh!!نزن!!بابا نه خوبه من خودم عشق الجی هستم!شما عشق سامسونگید اینجوری دارید از شاین تعریف میکنید؟؟؟؟عزیز من دوست من یه ku970 داره!ke 970 هنوز تولید نشده!زیبایی داره!دوربین برای عکاسی خوب داره!سرعت توی گالری خداییش افتضاحه!شما رم چی روی گوشیتونه؟؟مارکش چیه؟؟؟ایشون میکرو اس دی نوکیا زدند روی گوشیشون!در ضمن صدایی که کاجی 300 داره و همچنین دوربینی که برای فیلمبرداری داره عمرا کایو 970 نداره!کاجی300 mp4 فیلم میگیره!در ضمن در ku970 روی عکسها هم نمیشه زوم کرد در حالی که کاجی 300 الجی براحتی میتونی این کارها رو باهاش انجام بدی!!در کل شاین دیگه قدیمی شده!!در مورد شاین وود بهتره بحث کنیم!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ohhh!!نزن!!بابا نه خوبه من خودم عشق الجی هستم!شما عشق سامسونگید اینجوری دارید از شاین تعریف میکنید؟؟؟؟عزیز من دوست من یه ku970 داره!ke 970 هنوز تولید نشده!زیبایی داره!دوربین برای عکاسی خوب داره!سرعت توی گالری خداییش افتضاحه!شما رم چی روی گوشیتونه؟؟مارکش چیه؟؟؟ایشون میکرو اس دی نوکیا زدند روی گوشیشون!در ضمن صدایی که کاجی 300 داره و همچنین دوربینی که برای فیلمبرداری داره عمرا کایو 970 نداره!کاجی300 mp4 فیلم میگیره!در ضمن در ku970 روی عکسها هم نمیشه زوم کرد در حالی که کاجی 300 الجی براحتی میتونی این کارها رو باهاش انجام بدی!!در کل شاین دیگه قدیمی شده!!در مورد شاین وود بهتره بحث کنیم!!
    از اینکه تند رفتم واقعا معذرت میخوام !
    ولی شما کاملا در اشتباهی چون مدلی که من دارم کا ای 970 هستش
    و مدل کا یو 970 تو ایران خیلی کمه و یه سری تغییرات داره مثلا رم داخلیش 550 مگابایته و قابل افزایش نیست ضخامتش 1 میلیمتر بیشتر شده البته تغیرات مثبتم کرده برای مثال میتونی به سایت جی اس ام آرنا بری و ببینی .
    در مورد رم هم راستش مال من 1 گیگ و مارک الجی و کره ای هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

درسته!اون مدلی که 550 مگابایت حافظه داخلی داره هنوز تولید نشده!من کایو و کا ای رو قاطی کردم با هم!شما داخل خود جعبه ی گوشیتون رم بود یا خودتون خریدید؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در عوض فکر کنم مدل کایو اسپیکر جداگانه ای داره به خاطر همین صداش بهتر باشه!درسته؟؟شما از نزدیک کایو 970 رو دیدید؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در عوض فکر کنم مدل کایو اسپیکر جداگانه ای داره به خاطر همین صداش بهتر باشه!درسته؟؟شما از نزدیک کایو 970 رو دیدید؟؟
    بله ! فکر میکنم اینطورباشه . نه والا من هنوز کا یو 970 رو ندیدم ولی یه جا تو علائدین دیدم الجی پرادا داره گفت 400/1 گقتم چرا انقدر گرون ؟ گفت برای اینکه جنسش پلاتینیمه !!!!!!!
    فروشنده بهم گفت کارت متفرقه توش ننداز خوب جواب نمیده بخاطر همین یه کارت فابریک الجی داد درضمن کارت حافظه ای داخل جعبه نبود .
    در خدمتم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه موافقید و استقبال میکنید من یه ریویو کامل از این گوشی بزارم .؟؟؟؟؟
    مثل آقای پرشین بوی در کلوپ پی 1
    لطفا در نظرسنجی شرکت کنید . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا من یه گوشی LG مدل KE970 shine دارم. هر کاری می کنم بره اینترنت نمی شه. یعنی وقتی اپراطور واسم تنظیمات GPRS می فرسته توو پروفیال Proifile سیو نمی کنه. چیکار کنم؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •