ولی به نظر من روش خوبیه و قابل تعمیم هم میتونه باشی ، یکم روش فکر میکنم ولی این روزا به خاطر امتحاناتم کم فکر میکنم![]()
ولی به نظر من روش خوبیه و قابل تعمیم هم میتونه باشی ، یکم روش فکر میکنم ولی این روزا به خاطر امتحاناتم کم فکر میکنم![]()
شما که این رو میگی٬ این روش رو طوری تعمیم بده که باش بشه اعداد 1 تا 12 رقمی بدون 0 رو نمایش بده!
سلام
کامپایلر پاسکال ندارم الان هم دقیقا در مورد سینتکس پاسکال حضور ذهن ندارم !!!
با توجه به اینکه تابع Trunc مقدار صحیح عدد اعشاری رو بر میگردونه و تابع Frace مقدار صحیح عدد رو بر میگردونه میتونی تابعی بنویسی که بدون هیچ محدودیتی کار کنه
الگوریتمش باید درست باشه ولی تست کامل نکردم ممنون میشم خبرشو بدی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا! جالب شد!
البته من که نفهمیدم به چه زبونی نوشتی! نه پاسکاله نه بیسیک! اما الگوریتم رو دیدم، الگوریتم به نظر میاد درست باشه، یعنی یقیناً درسته.
خب بذار من به زبون پاسکال بنویسمش و یکم تغییر هم توش بدم، شما می تونستی از mod و div (mod که تو بیسیک هم هست، div معادل \ بیسیکه و همون تقسیم صحیحه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم خوشکل تر میشه اگه بجای صفر بزاریم TargetNum بعد TargetNum هرعددی باشه (یک رقمی) ، الگوریتم اعدادی رو نمایش میده که فاقد اون عدد باشه
راست میگی ها من به چه زبونی نوشته بودم
راستی ویرایش خیلی جالبی رو کدم انجام دادی خوشم ویامد !
حالا که به اینجا رسیدیم بذار سوال رو پیچیده تر کنم! زیر برنامه ای بنویسید که یک نام (مانند Blossom) و یک عدد n(مانند 5) را از ورودی بگیرد و تمام کلمات ممکن n حرفی را با کاراکتر های تشکیل دهندهی کلمهی گرفته شده از ورودی تولید کند.
نظرت چیه؟! البته من در اون حد پاسکال بلد نیستم که از این قرتی بازی ها توش انجام بدم (البته شاید هم بتونم) ولی من این رو با جاوا مینویسم. جاوا که کار کردی؟!
فردا و پس فردا 2 تا امتحان پشت سر هم دارم دومیش سنگینه واسه همین احتمالا دیگه تا 3 شنبه شب آن نمیشمبعد میام یکم بیشتر بحث کنیم
![]()
سوال جالبیه !
دو تا الگوریتم واسش در نظر دارم :
1- n تا n تا (n طول رشته ای هست که میخواد جست و جو بشه یا همون رشته کوچولویه !) رشتمون رو جدا میکنیم و با رشته ای که میخواد سرچ بشه مقایسه میکنیم
2- یک ماشین حالت پیاده سازی میکنیم به این شکل که اگه اولین رقم خوانده شده با اولین رقم مطالبقت داشت برو به استیت 2 و الی آخر در غیر اینصورت برو رشته بعدی رو بخون
روش اول ساده است ولی سرعتش خوب نیست بخصوص که اگه طول رشته مون طولانی باشه ولی دومی سرعت بسیار خوبه و پیاده سازیش مشکل !
سعی میکنم یکی یا دوتاش رو پیاده کنم![]()
جواب میگیری اونوقت؟
الان فهمیدم چی نوشتی! نخیرشم!
شما میخوای مثلا پسورد یه ایمیل رو برگردونی، نه یه گاوصندوق!
یعنی باید همهی پسورد رو یه جا چک کنه!
مثلا اگه ورودی Blossom و 3 باشه باید این ها رو تولید کنه:
BBB
BBL
BBO
BBS
BBM
BLB
BLL
BLO
BLS
یعنی مجموعاً د به توان تعداد کاراکتر های غیر تکراری! برای مثال من 3 به توان 5 کلمه باید تولید کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)