بهتره تو پست اول نتیجهی بحث رو به نمایش بذاریم و لیست کلمات و تلفظش رو داشته باشیم.
بهتره تو پست اول نتیجهی بحث رو به نمایش بذاریم و لیست کلمات و تلفظش رو داشته باشیم.
بله خوبه
بزودی اونهایی که دقیقا مشخص شده تلفظ درستش چیه رو خودم قرار می دم
ممنون
تلفظ صحیحش سیناپتیک است اما آن را سایناپتیک هم ( با ارفاق ) می شود خواند.
حرف Y الزاماً آن صدایی را که شما تصور می کنید نمی دهد . به عنوان مثال ؛ شما هیچگاه واژه ی System را سایستم نمی خوانید . مثالی دیگر :
Synergy : سینِرجی
Main Entry: 1syn·apse
Pronunciation:sin-
aps also s
-
naps, chiefly British
s
-
naps
Function: noun
1 : the place at which a nervous impulse passes from one neuron to another
این هم شاهدی دیگر :
هر دو مورد را از دیکشنری های معتبر برداشته ام .Main Entry: syn·ap·tic
Pronunciation: si-nap-tik, British also s
-
Function: adjective
1 : of, relating to, or participating in synapsis <synaptic chromosomes>
2 : of or relating to a synapse <synaptic transmission>
- syn·ap·ti·cal·ly /-ti-k(-)l
/ adverb
ضمناً چون این کلمه مخفف هم نیست ؛ نمی توانیم به آن چه که « عرف » شده استناد کنیم و دقیقاً باید کلمه را تلفظ کنیم .
موفق باشید .![]()
Last edited by Ceramic; 11-01-2008 at 11:05.
سلام...
برای واژگانی که احساس کردم شک هست برای دوستان:
GNU:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Synaptic:منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGnome: The official pronunciation of the name is IPA: /gəˈnoʊm/, with a hard “G”, although /ˈnoʊm/ (as in the English word "gnome", with a silent "G") is also in common usage. The name originally stood for GNU Network Object Model Environment, though this acronym is deprecated.sudo: (super user do or substitute user do; officially pronounced /ˈsuːduː/, though /ˈsuːdoʊ/ is also common)
Last edited by taia; 18-01-2008 at 11:37.
etc رو من هم میخونم اتسترا.
یک سوال! نرم افزار های KDE که با K شروع میشن رو چه جوری باید خوند؟ با اسمش یا کی + اسم اصلی؟ مثلا
Kubuntu رو بخونیم کی اوبونتو یا کوبونتو؟
راستش من شخصا کی اوبونتو رو ترجیح میدم چون ترکیب اوبونتو (مهرورزی به همنوع) از بین نمیره.
و
apt و نام هایی مانند این رو بخونیم اپت، ای پی تی یا اسم کاملشو بگیم؟ Aptitude ( اپتیتود؟)
این ها رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۲ تا کلمه هم هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده
xorg
wine
ممنون
راستش کمکی نکرد!
Wine رو میخونم واین
Xorg رو میخونم زورگ مثل Xampp که میخونیم زمپ یا زمپ پی
________
بعد نوشت:
اصلاح میکنم.
Xorg باید خونده بشه اکس اورگ. توضیحات:
The X.Org Server (officially the X.Org Foundation Open Source Public Implementation of X11) is the official reference implementation of the X Window System. The current stable release is 1.4.0, released as part of X11R7.3 on 6 September 2007. It is both open source and free software.
The project is run by the X.Org Foundation and is hosted by freedesktop.org.
Last edited by c0dest0rm; 10-02-2008 at 11:16.
xorg = زورگ ( در صورتی میشه اکس اورگ خوندش که بعد از X نقطه بذاریم )
wine = واین - مثال دیگر : wife
Last edited by Ceramic; 10-02-2008 at 15:29.
آقای مدیر عزیز ما منتظریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)