اوج آسمان جان وقتی صفحه را باز میکنی یه گزینه هست به نام Download this file که روش کلیک میکنی و یه کم صبر میکنی و بعدش دانلود میکنینوشته شده توسط ooje_asman
![]()
اوج آسمان جان وقتی صفحه را باز میکنی یه گزینه هست به نام Download this file که روش کلیک میکنی و یه کم صبر میکنی و بعدش دانلود میکنینوشته شده توسط ooje_asman
![]()
سعيد جان ممنون از ابتكارت .اما دو تا نكته:
اكثر نوشته هاي رابط كاربريش با كاراكترهاي نامفهومه.بنظرت مشكل از فونتهاي ويندوز منه؟
اگه برنامه رو بصورت زيپ شده آپلود كني تا برنامه هاي دانلود بدون اشكال دريافتش كنن بهتره.![]()
سلام
برای کسانی که مشکل دیدن نوشته هارو دارند باید بگم ایراد از فونت نیست بلکه باید برای اینکه بتوانید برنامه های فارسی رو در کامپیوتر درست ببینید کا رهای زیر رو انجام بدید
control panel---->Regional and language option---->Advanced
و سپس english را به farsi تغییر دهید ( البته اگه هنگام نصب ویندوز تیک زبان فارسی رو هم زده باشید) و بعد ویندوز را restart کنید . از این پس می توانید برنامه های فارسهم توی ویندوز به خوبی ببینید
واقعا که حال کردم . اگه بازم روش کار کنی خیلی پرطرفدار میشه.
منم رو همون گزینه کلیک می کنم ولی دوباره همون صفحه رو میاره و همین طور الی آخر و در ضمن با اپرا میرم مرسینوشته شده توسط Ali_k
خب با فایر فوکس یا اینترنت اکسپلوره بگیر
منم که گفتم عالیه روش بیشتر کار کنی می تونی مثلا رمز روش بزاری بعد به مردم بفروشی و برای ما رایگان بدی
ممنون
بای
با سلام من بازم نتونستم دانلود کنم اگه ممکنه یکی برام ایمیلش کنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا آپلود کنه یه جایی مرسی
سلام
از نطرات همه متشکرم .
راستی ooje_aseman جان برنامرو برات یه جایه دیگه آپلود کردم. فقط اگه سرورهای persiangig قاط نزنه
http://www.dreamsoft.persiangig.com/newsstand/NEWSStand Beta 1.0.zip
Last edited by saeed666; 22-10-2005 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)