تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 62

نام تاپيک: این خبرها رو نگاه کنید کف کنید!الجی ببینید چیکار میخواد بکنه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

120 فريم در ثانيه واسه فيلمبرداري؟؟؟ چه خبر استاندارد جديد ميخواد راه بندازه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاییدیه اساسی
    میدونی تا حالا شرکت سونی و اریکسون بد جور ورشکست شدن که الان با هم شریک هستن
    حالا هم که از ال جی کم اورده و اگه چین نبود الان شرکت سونی اریکسون با کله ورشکست میشد
    پس تعجب نکنید که چرا سونی اریکسون هیچ مقامی تو عرصه جهانی نداره
    Last edited by Sasan Info; 07-01-2008 at 14:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تاییدیه اساسی
    حالا هم که از ال جی کم اورده و اگه چین نبود الان شرکت سونی اریکسون با کله ورشکست میشد
    خبر جدید: شرکت ال جی در طی یک شب از رتبه پنجم تولیدکنندگان موبایل به رتبه اول دست یافت و با ارائه محصولات جدید(2سال دیگه وارد بازار میشوند) باعث ورشکستگی سونی اریکسون شد

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

به! ال جی نمیخوره از این کارا بلد باشه!!!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

120 فریم رو که الان هم داره !!! که با کیفیت qvga هست (تا ببینیم این چی باشه )
    یه سری به فون آرنا بزنید و کیفیت دوربین ال جی رو ببینید !!!
    تاییدیه اساسی
    معلومه !!!
    هزار بار گفتم بازم میگم
    سونی اریکسون تازه 5 سالشه (یعنی چند ماه دیگه میره تو 6 سال)
    ولی نوکیا چی ؟؟؟؟
    در ضمن بهترین کمرافون پارسال و بهترین موزیک فون امسال (و هنوز معلوم نیست شاید بهترین کمرا فون امسال هم نصیب سونی اریکسون بشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

11

یک لحظه صبر کنید!!اینقدر تند نرید!ما رو هم سوار کنید!مثل اینکه خبر ندارید تا قبل از این ku990 الجی که 5 مگاپیکسل دوربین داره هم با 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره!!در ضمن مگه قرار فریم در ثانیه بشه فریم در میلی ثانیه که میگید استاندارد جدید راه بندازه!!!یک دوربین دیجیتال فسقلی الان میتونه 60 فریم در ثانیه فیلم بگیره!در ضمن شما توی نرم افزارهای کانورت کردن فایلها اعداد مختلفی رو میتونید برای fps فیلم کانورت شدتون در نظر بگیرید!!مثل اینکه شرکتهای کره ای رو دست کم گرفتید؟؟؟این همه شرکت المانی و کلا اروپایی وجود داره ولی هیچ کدومشون نمیتونه توی مواردی مانند لوازم خانگی و بازار مانیتور و تلویزیون به پای سامسونگ و الجی برسه!درسته ممکنه عمرشون با محصولات شرکتهایی مثل سونی و پاناسونیک برابر نباشه اما از لحاظ امکانات و تکنولوژی جلوتر هستند!در ضمن فراموش نکنید شرکت فیلیپس هلند رو الجی کشونده بالا!الجی شرکت فیلیپس رو خرید و شرکت الجی فیلیپس رو راه اندازی کردند!الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
    Last edited by rainysky50; 07-01-2008 at 16:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

4

یک لحظه صبر کنید!!اینقدر تند نرید!ما رو هم سوار کنید!مثل اینکه خبر ندارید تا قبل از این ku990 الجی که 5 مگاپیکسل دوربین داره هم با 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره!!در ضمن مگه قرار فریم در ثانیه بشه فریم در میلی ثانیه که میگید استاندارد جدید راه بندازه!!!یک دوربین دیجیتال فسقلی الان میتونه 60 فریم در ثانیه فیلم بگیره!در ضمن شما توی نرم افزارهای کانورت کردن فایلها اعداد مختلفی رو میتونید برای fps فیلم کانورت شدتون در نظر بگیرید!!مثل اینکه شرکتهای کره ای رو دست کم گرفتید؟؟؟این همه شرکت المانی و کلا اروپایی وجود داره ولی هیچ کدومشون نمیتونه توی مواردی مانند لوازم خانگی و بازار مانیتور و تلویزیون به پای سامسونگ و الجی برسه!درسته ممکنه عمرشون با محصولات شرکتهایی مثل سونی و پاناسونیک برابر نباشه اما از لحاظ امکانات و تکنولوژی جلوتر هستند!در ضمن فراموش نکنید شرکت فیلیپس هلند رو الجی کشونده بالا!الجی شرکت فیلیپس رو خرید و شرکت الجی فیلیپس رو راه اندازی کردند!الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
    در ضمن اضافه کنم که نه خیلی کا850 که بعد از کایو 990 الجی اومده دوربینش عالیه که حالا توی عکاسی این هم خوب باشه!در ضمن کیفیت عکسهای الجی توی شب بدلیل فلاش ضعیف خوب نبود!در بقیه ی موارد عالی بود و تونست فکر کنم سوم بشه!!!در ضمن یه چیز دیگه الجی لنزهاش سایبر شات مایبر سات و اینجور خزعبلات نیست!!فکر کنم مال اشنایدر باشه!یه اسم نه چندان معروف!ولی همینش هم از کا850 شما برتر بوده!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

بابا dvd با 30 فیم میگیره...این با 120 ؟!؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ما نفهمیدیم الجی فیلیپس رو خرید
    فیلیپس سونی رو خرید
    فیلیپس ارکسون رو خرید
    خوبه حالا یه فیلیپس میدونید چیه !!!
    ما که با سونی مون حال میکنیم
    شما هم با الجی ت حال کن
    در ضمن اضافه کنم که نه خیلی کا850 که بعد از کایو 990 الجی اومده دوربینش عالیه که حالا توی عکاسی این هم خوب باشه!در ضمن کیفیت عکسهای الجی توی شب بدلیل فلاش ضعیف خوب نبود!در بقیه ی موارد عالی بود و تونست فکر کنم سوم بشه!!!در ضمن یه چیز دیگه الجی لنزهاش سایبر شات مایبر سات و اینجور خزعبلات نیست!!فکر کنم مال اشنایدر باشه!یه اسم نه چندان معروف!ولی همینش هم از کا850 شما برتر بوده!!
    دوست عزیز الجی شما توی فون آرنا ششم شد
    نه سوم
    در ضمن خودت عکساشو دیدی ؟؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

الجی :

ماکرو فلشاش منو کشته
    کنون :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •