به نکته ظریف و جالبی اشاره کردین! مرسی.!!!
به نکته ظریف و جالبی اشاره کردین! مرسی.!!!
نه چون سونی اریکسون قدرت پردازشش کمه هنگ می کنه گاهی اوقات
من خودم این کیت رو برای یکی از دوستان روی k750i نصب کردم و شد (فقط روی سونی اریکسون باید ظریفتر کار کنی و الا نصب می شه )
فکر نکنم 2 سیم کارت به قدرت پردازش ربطی داشته باشه چون اونوقت 1100 نباید اصلاً کار کنه![]()
تایید
بیخودی قدرت پردازش رو وسط نکشید
منظورم موقع سوئیچ هستش.
در 1100 کمی بیشتر طول میکشه اما چون نه والپیپر داره نه اسکرین سیور هنگ نمی کنه !
در سونی اریکسون چون اکثرا چینی هستن قدرت پردازش بعد از مدتی استفاده کم میشه و احتمال هنگ گوشی وجود داره اما اگه عکس زمینه رو برداری هنگ نمی کنه !
همین جمله کار دستت میده!!!!
عجب ! پس فقط به خاطر اسکرین سیور و والپیپر هنگ میکنه؟!!!یعنی مثلا w950 یکی از گوشیهای رده بالایه سونی اریکسون که همش چینیه و سیستم عامل داره قدرت پردازشش اندازه 1100 هست که باید عکس زمینه رو برداری تا هنگ نکنه؟!!! حالا فرقی نمیکنه w950 باشه یا j100 ...مهم اینه چون سونی اریکسونه هنگ میکنه ...درسته ...نه ؟
برو آقاجون!!! این ادا اطفارا رو برا کسی در بیار که هیچی حالیش نباشه...!!! با بچه که طرف نیستی ..!!!
نمیدونم جدیدا این سندروم " چینی بده" چیه که افتاده بین مردم !!! هر گردی که گردو نیست ! باباجان این چینی با اون چینی فرق میکنه لعنتیا!!!!
در ضمن گوشیهای چینی دره پیت nec دو سیم کارت همزمان ساپورت میکنن...سونی اریکسون که دیگه جای خود داره!
پست بالا تایید میشه ...
یه چیز دیگه..هرکی میخواد دو تا سه یا هرچندتا سیم کارت داشته باشه به جای این مسخره بازی های محصول 2007 و 20010 و این چیزمیزا میره یه گوشی میخره میزاره توش... به همین راحتی ! نیازی به بریدن و نجاری کردن رو سیمکارت نیست...
حیف وقت واسه این تایپیک ها
همه ی گوشیا نوکیا هم دو سیم کارته میشه ؟
اگه اینطوره
میشه بگین چطوری و کجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)