من که می گم از همه نظر عالیه....
من که می گم از همه نظر عالیه....
ممنونم که نظر دادید
archi girl }ان من که چیزی زیادی از روانشناسی رنگها سرم نمیشه اما چشم حتما این رنگهایی که شما گفتید را هم امتحان میکنم
علی جان از نظر شما هم ممنونم اما شما که با من همسن و هم رشته هستید دیگه میدونید که این امتحانات چه قدر وقت آدم را میگیره راستش را بخای من خواستم که از مدل آماده استفاده نکنم واسه همین بی خیال صفحه کلید و اسپیکرها شدم
امین جان رنگ دیوارها سفید اما به خاطر رفلکت زیاد تغییر رنگ دادن چشم حتما کرمی را هم امتحان میکنم
مرتضی جان شما هم که لطف دارید ممنونم
آ ره ... خیلی اعصاب خورد کنه این امتحانا ... پشت سر هم ...
بازم دمت گرم که تونستی بسازی تو این وضعیت . منم شروع کردم به ساخت برج پیزا !
سلام حمید رضا جان کجا بودی پسر دلمون تنگ شد برات
کارت خیلی خوبه
عالی شده
ای کاش به مسابقه میرسیدی
مانيتور بدون كيس و جاي نشستن به چه درد ميخوره؟
ضمنا مانيتورت 10 اينچه!!!!
بالشت اش هم خوب نشده
ولي كلا خوبه آفرين
واقعا ممنونم دوستان
ایول علی رفتی برج پیزا ها منم نمیتونم بی خیال مکس بشم البته فردا صبح زود هم امتحان دارم.
هادی جان چه کنیم که امتحانات نفس گیره ضمنا کار من واسه مسابقه خیلی ضعیف بود و من دیر رسیدم نتونستم زیاد وقت بزارم
titane جان اون مانیتور اینقدرهام کوچک نیست میدونی این به خاطر دوربین هست
در مورد بالشت هم موافقم
خوب اینم service pack 2 ش اینبار رندرش 4 ساعت وقت گرفت اما یک سری چیزها بهتر شده و یک سری چیزهام بدتر شده خلاصه حفره های امنیتیش کم نیست
![]()
بهتر شده.
۱. بنظر می رسه بعضی اجسام مثل بالشت بی دلیل ریفلکتیو هستن.
۲. رنگ درها به کار نمی شینه.
خیلی خوب شده حمید
به خصوص دومی
جان آفرین
این که دیگه محشر شد.
راستی نصف فرشت رفته تو دیوار.
اگه وقت کردی یه رندر با نورپردازی نور روز بگیر. طوری که نور از پنجره بیافته رو فرش.
فکر کنم قشنگ بشه.
یه چیز دیگه : فرش توی اتاقی که به سبک مدرن طراحی شده(یه جاهایی هم پست مدرن مثل اون لوله های تو قفسه) نمی خوره. البته خود این کار هم باز ساختار شکنی میشه. یه جورایی پست مدرنه.
البته چون خود کار سه بعدی ایراد نداره من فقط میتونم از دکور ایراد بگیرم.
Last edited by ninja573; 06-01-2008 at 19:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)