تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: پول زیاد ندارید؟پلیر 100 تومن به پایین خوب.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعدا اسم تاپیک رو عوض میکنم و یه تاپیک جامع خواهیم داشت و کلا مدل هایی که کارایی به قیمت خوبی رو داره و خیلی گرون نباشن بررسی میکنیم. از اون دو تا apacer هم بررسی بیشتر میزارم شما هم اگه خواستین همراهی کنین و تاپیک رو کامل تر کنید.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مدلهای Apacer قابلیت نمایش Lyric رو هم دارند ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه نه غیر از اینکه توی firmware های جدید بزاره که فکر نکنم هم بزاره.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مدلهای Apacer قابلیت نمایش Lyric رو هم دارند ؟
    متاسفانه نه غیر از اینکه توی firmware های جدید بزاره که فکر نکنم هم بزاره.
    اون قضیه ای-بوک که صفحه اول گفتی چی بود ؟ ... txt منظورشه دیگه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون قضیه ای-بوک که صفحه اول گفتی چی بود ؟ ... txt منظورشه دیگه ...
    مگه هر پلیری که e book بخوره lyric Display هست?

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اکثر کاربرها ، برداشتشون از این دوتا اصطلاح یکیه ... (بگذریم که در عمل هم فرق زیادی ندارن)

البته من صرفا سوالم این بود که فرمت ebook ی که میگه چیه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اکثر کاربرها ، برداشتشون از این دوتا اصطلاح یکیه ... (بگذریم که در عمل هم فرق زیادی ندارن)

البته من صرفا سوالم این بود که فرمت ebook ی که میگه چیه ...
    میشه یگین از نظر شما تعریف lyric display چیه؟ من دیدم شرکت هایی که منظورشون از lyric display با هم فرق داره مثلا یی که ebook میخوره سریع توی مشخصاتش میزنه lyric display هم داره!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اصلا واسه ام فرقی نداره که این دستگاه هردوی این کارا رو انجام میده یا مثلا ظرفها رو هم همراهش می شوره !... صرفا سوال کردم که منظورش از ebook همون txt هستش یا نه ... (الان متوجه شدم که جواب مثبته)

lyric display یعنی نمایش همزمان متن به همراه آهنگ - معمولا فرمت مخصوص داره و با استفاده از نرم افزار مخصوص load میشه و به یه آهنگ منتسب میشه ... اکثر مدلهای متوسط به پایین ، این کار رو می تونن انجام بدن ... چون یه text ساده اس که فرمتش عوض میشه .. همین ...

ولی توجه کن که ebook (کتاب الکترونیکی واقعی) ، از فرمت های خاص تبعیت کنه و هیچکدوم از این فرمت ها شامل txt نمیشه ... (فرمت هایی که ebook هستن : pdf - ps - djvu و ...)

با توجه به اینکه می دونیم 95% پلیرها اصلا از این فرمت های ebook تبعیت نمی کنن ، و صرفا منظورشون فرمت txt هستش ، می رسیم به همون حرف من : برداشت کاربر معمولی از اصطلاحات مختلف ، با واقعیت فرق داره ، شرکت های کمتر معتبر هم از این نکته سوء استفاده می کنن ... یعنی در حالیکه عملا فقط از txt حمایت می کنن ، میان و اسمهای مختلف روش میذارن ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اصلا واسه ام فرقی نداره که این دستگاه هردوی این کارا رو انجام میده یا مثلا ظرفها رو هم همراهش می شوره !... صرفا سوال کردم که منظورش از ebook همون txt هستش یا نه ... (الان متوجه شدم که جواب مثبته)

lyric display یعنی نمایش همزمان متن به همراه آهنگ - معمولا فرمت مخصوص داره و با استفاده از نرم افزار مخصوص load میشه و به یه آهنگ منتسب میشه ... اکثر مدلهای متوسط به پایین ، این کار رو می تونن انجام بدن ... چون یه text ساده اس که فرمتش عوض میشه .. همین ...

ولی توجه کن که ebook (کتاب الکترونیکی واقعی) ، از فرمت های خاص تبعیت کنه و هیچکدوم از این فرمت ها شامل txt نمیشه ... (فرمت هایی که ebook هستن : pdf - ps - djvu و ...)

با توجه به اینکه می دونیم 95% پلیرها اصلا از این فرمت های ebook تبعیت نمی کنن ، و صرفا منظورشون فرمت txt هستش ، می رسیم به همون حرف من : برداشت کاربر معمولی از اصطلاحات مختلف ، با واقعیت فرق داره ، شرکت های کمتر معتبر هم از این نکته سوء استفاده می کنن ... یعنی در حالیکه عملا فقط از txt حمایت می کنن ، میان و اسمهای مختلف روش میذارن ...
    از جمله آخرت خیلی خوشم اومد ولی یه چیز دیگه هم هست که بعضی شرکت های معتبر هم کم کمکی سوئ استفاده رو کردن...حالا بگذریم شما خودت از آهنگ هایی که تکست توشونه استفاده میکنی؟اصلا همچین آهنگی که لیریکش توش باشه رو از کجا دانلود میکنی؟
    Last edited by becareful; 14-01-2008 at 22:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •