کار سخت شد!دوست عزیز بهتر بود 8600GTS میگرفتی..البته حالا با اومدن ati HD3850 دیگه خرید 8600GTS توصیه نمیشه...قیمت 3850 هم 200 هزارتومنه![]()
کار سخت شد!دوست عزیز بهتر بود 8600GTS میگرفتی..البته حالا با اومدن ati HD3850 دیگه خرید 8600GTS توصیه نمیشه...قیمت 3850 هم 200 هزارتومنه![]()
البته مقدار حافظه به اشتراک گذاشته شده به مقدار حافظه رم هم بستگی داره.
یعنی اگه حافظه رم شما 512 بود. هیچی از رمت رو کارت گرافیکت نمی گرفت.و همون 512 می موند.
ولی اگه 1gb باشه 512 مگابایت دیگه از رمت رو به اشتراک می گرفت و کارتت میشد 1024 مگابایت.
احتمالا حالا که 2gb شده 768 مگابایت به اشتراک می گیره.
آخه کارت گرافیکم از این مسخره بازی ها نداشت
قرار بود 512 خودش باشه و به رم هم کاری نداشته باشه
دوستان مشکل با گرفتن یه درایور دیگه نسبتا درست شد ولی من آخر سر قضیه این شر کردن کارت گرافیکم رو نفهمیدم؟
خیلی ممنون از کمکتون
با 3dmark تست بگیر ببین کاراییش از کارت های مشابه پایین تر که نیست.
اگه کاراییش پایین تر نبود بیخیال share کردنش شو و نادیده بگیر.
پایین تر که نیست ولی من موندم یعنی چی....
الان من به این نتیجه رسیدم چون که رم هایم غیر اصله اینجوری شده چون تو نرم افزار کپچر هم اینجوی میشه
نظر شما چیه؟
البته با درایور جدید به مقدار خیلی کمی درست شد ولی فایده نداشت
شما میگید با درایور ها درست شد پس مشکل از Vga ...البته با درایور جدید به مقدار خیلی کمی درست شد ولی فایده نداشت
من خودم vga 8500gt دارم و در ویندوز ویستا همین طوری است رم من هم 2g هست البته اول 1G داشتم می نوشت 768 حالا که 2G می نویسه 1247 این برای ویندوز ویستا است یعنی اگر رم رو 3G بکنی می نویسه تغریبا 2G که مشکلی هم نداره حتی من با 7300gt هم تست کردم ...( البته 7300gt 256mb هست)
مشکل برای درایور نیست این کار خود ویندوز ویستا است (خیلی هم بهتره)
این هم بگم اگر مشکل پرش داری در ویندوز ویستا نسخه sp1 رو نسب کن با درایور جدید که فکر کنم 169 مشکلت حل میشه.....
Last edited by ehsan_rx1; 18-01-2008 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)