من هم با 5700 موافقم بهتر از k800 هستش
من هم با 5700 موافقم بهتر از k800 هستش
لابد میخواهید بگید ال سی دی و سیمبین و کلا سخت افزار کا800 رو باید داد بیرون برات تقویتش کنند؟؟؟؟؟مثل صداش!!!!!!!5700 رو با دبل 950 اگه مقایسه کنید باز هم برتره!!اینو از ساسان خان بپرسید!!!
حرفای دوستان درست مخصوصا زیمکا جان ببین الان دیگه k800 کیفیت ساختشون مثل 1سال پیش نیست. بهتره k810 بگیری.
چه جالب. اینو همه میدونن که نوکیا باطریاش عمرا به سونی اریکسون نمیرسه. گوشیای سیمبین اس ای خیلی بیشتر دووم داره باطریشون تاین گوشکوب(ببخشید منظورم 5700)تی میشه گفت باتری برتر(چون باتری مورد نیار برای ساپورت سی پی یو و ال سی دی باید قوی باشه!یعنی اگه شما باتری کا800 رو مثلا روی 5700 بزنی ممکنه گوشی روشن هم نشه!!او کی شد)
خوشدستی که k800/k810 دارن به هیچ وجه 5700 نداره.
بیا بگو که بیشتر چی میپسندی.
صدا؟
دوربین؟
سیمبین برات مهمه؟
اینارو بگو تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
نمردیمو فهمیدیم باتریهای اریکسون خوبند!!!عزیز من برادر من جان من اگه باتریهای گوشیهای جاوای سونی اریکسون رو روی گوشیهای ال سی دی قوی و سیمبین نوکیا سوار کنی ممکنه گوشی روشن هم نشه!!او کی شد؟؟؟چرا بحث این باتری از بعد از اومدن سیمبین و سی پی یوهای قوی نوکیا شروع شد؟؟؟چون این مواردی که گفتم باتری خورند و باید باتری خدا باشه تا بتونه اینها رو کنترل کنه اون قدر که مثلا اگه 5700 رو دو بار خاموش و روشن اضافی کنی تا 3 خط از باتری هم ممکنه کم بشه!!دیگه نگو نه و گرنه میام میکشمت!!دی: روی اعصابم راه رفتی به خدا!!!اههههههههههههه!!!
بسی خندیمصحبت خوش دستی شد یاد گوشکوب نه ببخشید پاره اجر P990 افتادم
![]()
در ضمن نمریدم و فهمیدم دبل 810 با اون ال سی دی کو چیک و دکمه های فاصله دارش خوشدسته!!!با این حرفت فهمیدم که هنوز بعد از یک سال 5700 خز رو توی دستت نگرفتی!!!!
امیدوارم یک هفته پی1 دستتون باشه تا متوجه بشین که باتری های سونی اریکسون از همه گوشی ها شاخ ترند دیگه نمی دونم در رابطه با پی1 چی می خواید بگید سیمبیان که هست lcd هم که بزرگه
p1:
cpu قدرت بالایی نداره
lcd کیفیت بالایی نداره
و...
حالا شما هی اسم این و اون رو بیارید ببینید کدومشون خوبه !!!!!!!!!!!!
چه ربطی داشت
تایید میشه
ال سی دی کیفیت بالایی داره
به هر حال سی پی یوش هر چی باشه سرعتش که بالاست
باتری پی1 جز بهترینهای بازار هستش
من نمیخوام طرفداری سونی اریکسون رو بکنم ولی چشم بسته نگید که ...![]()
سیمبیان موزیک 5700
دوربین کا 800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)