فعلا كه رايگانه و سايت معروفي هم هست و اينجور كه خودش نوشته گفته باري هميشه رايگانه!.فكر كنم 1 سالي سابقه داره.
در ضمن اين سايت هزينش رو از تبليغات ميگيره كه اخر هر اس ام اس اضافه ميكنه (اسم يك سايت معروف مثلا apple,dell)
فعلا كه رايگانه و سايت معروفي هم هست و اينجور كه خودش نوشته گفته باري هميشه رايگانه!.فكر كنم 1 سالي سابقه داره.
در ضمن اين سايت هزينش رو از تبليغات ميگيره كه اخر هر اس ام اس اضافه ميكنه (اسم يك سايت معروف مثلا apple,dell)
خواهش ميكنم. وظيفه بود. هدف ما آسايش دوستانه![]()
آره رايگانه. چون اگه رايگان نبود الان من بيچاره ميشدم ميرفت.(يه 50-60 تايي تا الان به خارج sms دادم0) اگه اطمينان ندارين ميتونين با يه شماره اعتباري تست كنين. ميبينين كه اعتبارتون تكون نميخوره.اصلا من موندم چه جوري ميخواد كم كنه. چون هيچ ربطي به گوشي نداره.
كل خرجش يك اس ام اس به خارج از كشوره اونم براي تائيد شمارت. كه فكر كنم 100-150 تومن ارزشش رو داشته باشه كه بتوني بدون محدوديت sms بزني.
در اولين فرصت آموزش تصويريش رو ميزارم. گر چند فكر نكنم لازم باشه. همش معلومه ديگه. فقط بايد قدم به قدم ثبت نام كنيد همين.![]()
Last edited by H M R 0 0 7; 12-01-2008 at 14:41.
آقا دمت گرم . خيلي با حال بود
در ضمن اوليه انگار نميشه 2 بار ثبت نام كرد( فكر كنم آي پي رو ثبت ميكنه)
خواهش.
اولي هم ميشه. فقط تو اخرين مرحله بايد يه sms حاوي يك متن خواص كه خودش ميگه رو به يه شماره كه بازم تو همون صفحه خودش گفته بدي تا شمارتو تاييد كنه![]()
'گفتم كه ميشه با ايرانسل ثبت نام كرد ولي نميشه به ايرانسل sms زد.
شما همون TCI رو انتخاب كن.
خوب حتما مشكل داره ديگه!![]()
اکثرا برای تبلیغ هستند ولی اگه سایتی پیدا شد که چنین کاری کرد اون هم روی ایرانسل ما رو هم در جریان بزارید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)