تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سوال در مورد آی اس پی

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

ببینید از نظر سیستم مخابراتی باید یه خورده اطلاعات داشته باشی که بدونی من چی میگم . شما هر کاری انجام بدید قابلیت ثبت رو داره حتی اس م اس هاتون که از طریق گوشی همراه صورت میگیره و قابلیت ردیابی هم داره ولی اینها دلیل بر این نیست که شما یه کاری انجام دادید فرداش بیاند بگیرنتون و یا جریمه کنند ببینید ما وقتی به اینترنت وصل میشیم صحبت از دیتا میکنیم یعنی میگیم سرعت دریافت دیتامون اینقدره و یا سرعت ارسال دیتامون اینقدر و کلمه دیتا هم به معنا نوشته هستش پس قابلیت ثبت هم داره ولی بازم میگم کسی کار نداره . نه در ایران بلکه در تمامی دنیا این قضیه صدق میکنه و میتونه برای افرادی که در زمنیه سیاسی فعالیت میکنند مشکل ساز بشه در تمام دنیا . به همون دلیل هست که میگم شما باید در انجام کارهای خطرناک از بازاری چون اینترنت ماهواره ای ( چه دریافت چه ارسال ) استفاده کنید که این مورد هم قابلیت ردیابی در زمینه استفاده داره که به مراتب جرمش بیشتره یعنی اگر بگیرنتون به جرم جاسوسی میگیرن . که حتی جریمه نقدی زیادی هم داره که دولت اسفاده از اینترنت ماهواره ای رو ممنوع کرده . بازم میخواهی توضیح بدم بگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنونم. من که خیلی دوست دارم اطلاعاتم بره بالا. اما متوجه شدم که باید خیلی چیزا رو یاد بگیرم. دمت گرم مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام: می خواهم بدونم مثلا دارم از سایت راپید یا 4ساشقثی دانلود می کنم. آیا آی اس پی من به اطلاعات و فایلهای دریافتی من واقف هستند (یعنی می دونند که من از این سایتها دقیقا چی دانلود می کنم یا نه؟ ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •