سي و پنج هزار تومن برو روش يه چيز بخر بدردت بخوره!گر چه جواد شده ولي كارايي زيادي نسبت به قيمتش داره!
K750
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سي و پنج هزار تومن برو روش يه چيز بخر بدردت بخوره!گر چه جواد شده ولي كارايي زيادي نسبت به قيمتش داره!
K750
اگه میشد k750 بگیری خیلی خوب میشد
یه زمانی غولی بود واسه خودش ! دی:
هنوزم تو مايه قيمت خودش غوليه!
خدايي با اين قيمت گوشيي با اين كارايي سراغ داري؟
دوستان واقعا ممنون از راهنمای هاتون
ولی ماکزیمم قیمتی که می تونم واسه گوشی بدم 150 تومن هست .
خواهشا از این رنج بیشتر نباشه .
W710 قیمتش چنده ؟
ببین عزیز دل ... همچین ضروری که نیست هستش ؟
یه ذره صبر کن پولت زیاد بشه بعد جنس خوب بخر .... تا راضی باشی
به هرحال اگه میخوای 150 بیشتر نباشه من نوکیا پیشنهاد میکنم ... توی سایت shop.ir قیمت ها رو ببین
والا راست ميگه به خاطر بيست سي تومن صد و پنجاه هزار تومنت رو نسوزون بذار هر وقت داشتي بخر
w810 فکر کنم الان 180 باشه ....یادش بخیر 310 خریدمش......یه w810 بگیر یه آکوستیک بریز روش صداش تو هندزفری میشه خدا...یه باسی بده کف کنی....از همه واکمنهای سونی بیشتر ....تقریبا 2 برابر.....
180 نيست 198 تومنه
اکثر این سایتها قیمت ها رو بالا میزنن
توی علاالدین فکر کنم صد و هفتاد هم گیر بیاد !
دوستان میدونید موضوع چیه ؟
موضوع اینه که اگه منظورتون از W810 اینه که میشه روش acoustic ریخت و صداشو عالی کرد خوب مشکلی نیست که من تاحالا سونی اریکسونی نمونده که صداشو افزایش نداده باشم از W200 گرفته تا هرگوشی که فکرشو بکنید .
خوب از لحاظ کیفیت صدا اگه W300 رو با W810 مقایسه کنیم که معیار خوبی نیست چون من هر گوشی رو بخرم هک می کنم .
اما از لحاظ دوربین :
دوربین کیفیتش برام اصلا مهم نیست .
با این گفته های من بازم W810 رو برام توصیه می کنید ؟
من می خوام این گوشی رو واسه دوستم بخرم و واسه اون معیارهای مهم اینا هستند :
1- سونی اریکسون بودن ( چون واسه اس ام اس اون شکلک ها واسش خیلی مهمه )
2- خوش دستی و زیبایی گوشی ( از گوشی های تاشو خوشش میاد ولی میگه اگه بعدا زود لق میشن و مشکل میارن نمی خوام )
3- دکمه های خوب و روان واسه اس ام اس زدن
4- واسش موزیک مهمه ( چون هکش می کنیم خوب این گزینه زیاد تاثیر نمی زاره تو انتخابهامون ولی اگه سری والکمن باشه خوب اون امکانات بیشتری داره )
خوب من با این گفته هاش , W300 و W710 رو انتخاب کردم .یه گوشی هم بود عین K750 بود ولی فوکوس نداشت اسمش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم K610 بود .
خوب دوستان الان W300 و W710 و K610 (اگه درست گفته باشم) چند هستن ؟
و تو این خواسته های من و تا 150 تومن سونی کودوم گزینه هارو داره ؟
مرســـــــــــــی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)