این نرم افزار ها از ویندوز های دیگه هم فولدر را محافظت میکنن
این نرم افزار ها از ویندوز های دیگه هم فولدر را محافظت میکنن
سوال بود یا جواب ...
برای مخفی کردن پوشه ها از این استفاده کن:
Hide Folders XP v2.2 Build 2.2.3.263
ولی بدیش اینه که از تو یه ویندوز دیگه دیده میشن
این هم برای درایوها پسورد می زاره ، از تو ویندوز دیگه هم قابل مشاهده نیست:
نهایت امنیت برای فایلها و پوشه های شخصی با نرم افزاره Disk Password Protectionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب من:
Universal Shield
rarpass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1 _ قوی ترین و فوق العاده ترین برنامه در این زمینه چیست؟ اخه اینجا برنامه های زیادی معرفی شده و ادم نمیدونه از کودوم استفاده کنه
2 _ میشه همینه اینها رو باهم استفاده کرد؟ یعنی همه رو توی یه فولدر به کار ببری؟
3 _ با چه نرم افزاری میشه که اصلا یه نفر به هیچ وجه نتونه وارد سیستمت بشه حتی ندونه که پوشه ای داری که قفله یعنی اول پنهانش کنه ( به صورت فوق العاده ) بعدش قفل کنه
ممنون
محمد...
سلام
1 _ برنامه برای رجیستر شدن نیاز به یک کد داره میشه اون کد رو بدید
2 _ اگر هارد منو به یه هارد دیگه وصل کنن پوشه ای رو که مخفی کردم معلوم میشه
3 _ اگر این برنامه رو یکی پاک کنه پوشه ای رو که مخفی کردم معلوم میشه
4 _ ظاهرا این برنامه فقط پوشه هارو مخفی میکنه . درسته؟
میشه یکی به هر 4 تا سوال جواب بده
در ضمن همه برنامه هایی که در صفحه 1 این تاپیک هستش خراب هست
ممنون
محمد...
Encrypted Briefcase Personal 2.50قويترين برنامه براي قفل فايل يا پوشه يا درايو هست.كه برخلاف برنامه هاي ديگه از توي ويندوز ديگه هم قابل دسترسي نيست.حتي اگه ويندوز جديدي هم نصب كنين بدو ن كد امنيتي كه در ابتدا وارد كردين دسترسي به فايلها غير ممكنه
بله چون از اسم برنامه هم معلومه که Encrypt می کنه پس فقط در همون حالت هم وا می شه تنها مشکلش زمان بر بودنش هست در ضمن برنامه زیر هم این کارو انجام می ده
1- کد نیست کرک هست باید کنار فایل باشه اگه نبود لینک می دم
2- برنامه مثل اکثر برنامه های با سرویس ویندوز کار می کنه اگه ویندوز عوض شه از داس بری یا از کام دیگه بله نشون می ده
3- این حالت ممکن نیست
4- نه با فایل ها هم کار می کنه
نکته طلایی برنامه امکاناتی هست که می ده
شما فرض کن یه فیلم داری که می خوای ببینی خودت اما کسی نبینه
براش حالت همه حالت ها رو فعال کن به جز visible بعد می تونی قفل رو باز کنی فیلم رو باز کنی بعد در حال تماشا ببندی قفل رو اونطوری هم می تونی ببینی هم که فایلت محفوظه رستارت هم که شد دیگه بازنمی شه فیلم چون قفل بسته می شه
مرتضی جان فقط بگم من خاطره بد دارم
که پس از رمز گذاشتن
رمز یادم رفته و بدبخت شدم
اطلاعات نظامی نیست که بخواد یکی بدزده
از همین معمولیش ها استفاده و یه رمز سبک بزار
خوب درسته كه درEncrypted Briefcase Personalبايد فايلها رو به داخل پوشهاي كه توسط برنامه ايجاد ميشه انتقال دهيم اما امنيت صد در صدي داره.
خوب اگه كسي نياز به اين حد امنيت نداره ميتونه از نرم افزارFolder Security Personal استفاده كنه كه بهترين نرافزار قفل گذاري فايل ودرايو وپوشه است وسرعتي بي نظير داره.وتنها ايرادش اينه كه از ويندوز ديگه قابل مشاهده است.اگه اين مشكل برا كسي مهم نباشه هيچ برنامه اي رو نمي تونيد به قدرت وسرعت اين برنامه پيدا كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)