تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: برخوردي با مريخ در پيش است!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب خورشید دور کهکشان راه شیری داره می چرخه از مرکز کهکشان 30 میلیون سال نوری فکر کنم فاصله داره 200 میلیون سال طول می کشه تا یک دور به دور کهکشان راه شیری بزنه و همین طور یه حرکت سینوسی در جهت حرکت خودش داره .

حالا سئوال اینه که مرکز کهکشان راه شیری چه چیزی قرار داره که تمام این اجرام کهکشان به دورش می چرخند و علت حرکت سینوسی چیه ؟ همین طور احتمال برخورد جرم دیگری به زمین در چه حالتی بیشتره وقتی منظومه شمسی پایین میره یا وقتی بالا میاد ؟

ممنون

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

حرکت سینوسیش که فکر کنم به خاطر یه میل مداری که داره باشه ...یعنی فرض کن خورشید توی یه مدار داره دور کهکشان راه شیری می گرده ... اما مدار گردشش یکم با صفحه کهکشان زاویه داره

ولی در کل این چه ربطی به برخورد سیارک با زمین داره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سئوال بود به ذهنم رسید دیگه
    ولی من شنیدم وقتی خورشید یا بهتر بگم منظومه شمسی در این حرکت سینوسی در پایین ترین جا قرار میگیره احتمال برخورد یارک و اجرام دیگه بیشتره
    البته نمیدونم چند سال طول می کشه ( این حرکات سینوسی)

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خوبه که هر سوالی رو بپرسی ... ولی به جاش ..

البته پس می شه گفت زیاد هم بی ربط نبوده !!

من چنین چیزی تا حالا نشنیده بودم ... و فکر هم نمی کنم اینجوری باشه ...

چون اگه سیارک هایی هم معلق باشن تو کهکشان راه شیری ... اینجوری نیست که اونها هم نچرخن ..

یعنی به طور واضح تر ... اولا چیزهایی مثل سیارک ها تو منظومه ها و مجموعه هایی وجود دارن و همراه اونها حرکت می کنن ... و ثانیا اگه هم به بیرون پرت بشن توسط ستاره ها جذب می شن ..

این سیارک های منظومه شمسی اکثرا از خود منظومه هستند ... نه از بیرون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز الان سیاره زمین و مریخ و .... به دور خورشیدی در حال گردش اند و جاذبه هم نمیگذاره اینا از جاشون زیاد تکون بخورن
    ولی سیارک هایی که هر از گاهی با سیارات برخورد می کنن به دور چه چیز میچرخند ؟
    البته بنده قبول دارم که اینا هم یک مداری باید داشته باشند .
    مثلا ستاره دنباله دار هالی یک مداری رو طی می کنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نگاه کن دوست من ....

اول باید بدونی که هر منظومه از ابر غبار بزرگی بوجود میاد که توش اجرامی کوچک مثل سیارک زیاده ..و سیارات و خود خورشید منظومه از بهم پیوستن همون سیارک های معلق به وجود میان ..

اما توی تشکیل منظومه(سیارات و خورشید و اقمار) همه خرده سنگ ها استفاده نمی شن و بعضی ها تا میلیارد ها سال معلق میمونند... حالا به دلایلی بسیار زیاد ... مثلا توی گرانش یه پیش سیاره ( سیاره تازه تشکیل شده ) گیر میافتن و از داخل منظومه به مناطق دور اون پرت می شن ... و چون هم معمولا توی یه مدار پرت میشن بعد از مدتی برمی گردن ... یا مسیرشون عوض می شه ..

این سیارک های سرگردانی که ما امروز می بینیم از همون خرده سنگ های اولیه تشکیل منظومه خورشیدی خودمون هستن نه از جایی دیگه ...( برای همین هم برای بدست اوردن اطلاعاتی از دوران تشکیل منظومه سعی می کنیم دنباله دارها و سیارک ها رو که هوز دست نخوردند مطالعه کنیم )

نمی شه برای اونا مدار خاصی فرض کرد ( بجز دنباله دارها و نوع خاصی از سیار ک ها )... ولی می شه گفت اونها هم به نوعی دارن دور خورشید می گردن ...

امید وارم متوجه شده باشی ... به نظر من تو یه چنین تصوری داری :

منظمومه شمسی و ستارگان دیگر کهکشان راه شیری در غباری از سیارک های سرگردان در حال چرخش هستند ... یعنی هر جایی از کهکشان خرده سنگ هایی وجود دارن که به دور هسته کهکشان در حال چرخش هستند ... و این سیارک هایی که هر از گاهی با بعضی از سیارات برخورد می کنن به نوعی در مسیر چرخش منظومه قرار گرفته اند ...

اگه اینجوریه باید بگم به نظر من اشتباه فکر می کنی ... چون می شه گفت تقریبا فضای بین ستارگان نزدیک به هم ( تقریبا ) خالیه ... مگر اینکه اونها در سحابی یا چیز دیگه قرار داشته باشند ..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •