چرا ؟؟
نه عزیز شرمندگی چیه دیگه فقط راهنمایی بود اگه بخوای اینجام میگم برای من که فرقی نداره فقط خواستم یه کم راهنمایی کرده باشم ...
چرا ؟؟
نه عزیز شرمندگی چیه دیگه فقط راهنمایی بود اگه بخوای اینجام میگم برای من که فرقی نداره فقط خواستم یه کم راهنمایی کرده باشم ...
سامسونگ نداره
موتورولا داره
ال جی داره
سونی اریکسون نداره
ولی نوکیا تو این رده کیفیت بهتری رو داشته و پیشرفت بالایی داشته
ناگفته نمونه که شرکتهایی که توانایی تولید باتری مناسب برای این ال سی دی رو دارند از این ال سی دی استفاده میکنند!!اگر با باتری های گوشیهای سونی اریکسون بخواهیم یک گوشی ال سی دی 16 میلیون رنگی رو روشن کنیم ممکنه گوشی روشن نشه!!در ضمن سامسونگ نیز گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ دارند!!البته برای الجی بعید میدونم که داشته باشه!!مدل گوشی ال جی که این نوع ال سی دی رو داره چیه ساسان جان؟؟؟
پس واسه همینه که باتری های نوکیا مثل ان95 زود خالی می شن؟
ببخشید اشتب شد
منظورم از ال جی سامسونگ بود
خیر گوشی n95 از باطری ضعیفی استفاده میکنه
ولی گوشی های دیگه اینطور نیست
اگه توجه کنی فقط همین گوشی زود باطری خالی میکنه
درسته! ولی مدل 8گیگ که باتری 1200 میلی آمپری داره هم بازم تو باتری مشکل داره.کلا من همه گوشی های نوکیا که داشتم (6600،6680،ان73) همشون زود باتری خالی می کردن...
یکی از دلایلی که باطری گوشی زود خالی میشه مربوط به شبکه است
کسی میدونست؟؟؟
چرا! 6120 هم زود خالي ميكنه!![]()
اره اگه شبکه رو از حالت dual mode به gsm تغییر بدی عمر باتریتون مثل گوشی من 10 برابر میشه!!جالبه بدونید من امروز 5700 رو بعد از 4 روز روی شارژ گذاشتم!!!!روز جمعه ساعت 1 ظهر گوشی رو شارژ کرده بودم و الان هنوز یک خط داشت که گوشی رو زدم روی شارژ !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)