به نظر من Coll of duty 4امسال رودست همه بازی را آورده تو سایت گیم اسپوت هم بیشترین رای به همین بازی داده شده.
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Call of Duty 4: Modern Warfare
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008
به نظر من Coll of duty 4امسال رودست همه بازی را آورده تو سایت گیم اسپوت هم بیشترین رای به همین بازی داده شده.
با اينكه بازي هاي بسيار زيادي وجود دارند كه خيلياشون هم عاليند اما مطمئنا در سال 2007 و بدون درنظر گرفتن بزرگاني مانند Call Of Duty 4 و همچنين خداي گرافيك Crysis شايد بهترين بازي خواهد بود .
لازم دیدم به یه نکته اشاره کنم !
دلیل این که انتخاب چندگانه(رای دادن به بیش از یک بازی) رو فعال کردم این بود که دوستان به هر بازی که در این سال ازش لذت بردن رای بدن تا در نهایت بهترین و پر طرفردارترین مشخص بشه . به عنوان تاپیک هم دقت کنید !بهترین بازیهای سال 2007 نه بهترین بازی سال 2007 !!
ممنون
رای من :
Crysis که از نظر صدا و گرافیک عالی بود و از نظر هوش مصنوعی و تیراندازی و ...
Assassin Creed هم از دموهاش معلومه که میخواد غوغا کنه .....
Bioshock هم برای خودش از نظر داستان و پایان عالی بود نسبت به بقیه ...
COD 4 : Modern WarFare هم برای خودش محشر بود مخصوصا تیراندازی هاش و صدا گذاری ....
Kane & Lynch توی این گیم Texture های با کیفیتی به کار رفته بود و در کل عالی بود ولی توش باگ هایی داشت ولی بازم خوب بود ...
Orange Box از نظر گرافیک با سادگی قبلی غوغا کرد و از نظر داستان و پایان جالب ...
World In Conflict هم با سبک جدیدش یک شاهکار بود مخصوصا با اون دوربینش ...
C&C : Tiberium Wars نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی کرده بود و انتخاب خوبیه ..
Lost Planet هم با داستان و گرافیک زیباش عالی بود فقط مراحل و دشمنان تکراری میشد بعد از کمی بازی ...
Silent Hills : Origins هم با داستانش تونست طرفداران رو راضی کند ...
NFS : Pro Street این تغییر روند بازی برای EA Games خوب نشد و طرفداران رو نا امید کرد ...
Gears Of War هم برای خودش یک شاهکاره ولی نسخه PC باگ داره ...
Dirt هم گزینهی خوبی برای طرفدارن اتومبیل رانی است ولی سیستمو به زانو در میاره ....
God Of War 2 هم برای خودش یک اسطوره هست ...
ببخشید کمی طولانی شد ولی نمیشد گذشت از این گیم ها ...اگه جا انداختم Edit میکنم ....
ممنون
نه همین تاپیک بوده...
اين تاپيك عين سام فيشر باحاله
من به كلي راي دادم ولي كال اف ديوتي يه چيز ديگست
هركي psp داره بره بازي سايلنت هيل رو بازي كنه 10 دقيقه بعد بازي كردن بازي مياد راي ميده![]()
Coll of Duty 4 من با این خیلی حال کردم...
stalker تو بازیا نیس؟!!!
ببخشید این نظر سنجی مشکل داره !
هر بار که وارد میشی میتونی رای بدی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)