دیشش تو گوشی هست... این دانلود آفلاین رو کمی تا حدی توضیح بدین...
دیشش تو گوشی هست... این دانلود آفلاین رو کمی تا حدی توضیح بدین...
فکر نمی کنم از قابلیت دانلود آفلاین برخوردار باشه چون نوع چیپستشDVB-H TV broadcast receiver هست
که فقط قابلیت دریافت امواج تلویزیونیه ماهواره رو داره
دانلود آفلاین یه حالتیه که شما امواج رو از ماهواره دریافت میکنین و فقط قابلیت دریافت رو دارین و نمیتونین چیزی سند کنین .بزار واضح تر اینو برای کارت --- که به کامپیوتر وصل میشه بگم .این کارت به صورتیه که با دیش کار میکنه و میتونه امواج ماهواره رو دریافت کنه یعنی هم کانالها رو میگیره و هم دانلود داره بدونه هیچ هزینه ی جانبی و نیاز به چیزه دیگه ای مثل تلفن و کارت اینتر نت و این حرفها البته با سرعت توپ مثلا 10 مگ بر ثانیه !!!
ولی این حالت آفلاین بهت اجازه ی وبگردی نمیده و باید با دیال آپ یا adsl این کار رو انجام بدی ...
امیدوارم توضیحات در حدی باشه که یه ذره ازش فهمیده باشی ...![]()
همینشم خوبه ...
دانلود آفلاین خیلی جالبه! تو همین سایت یه تاپیک توپ داره که پبشنهاد میکنم سر بزنی
اقا به جان خودم اینجا همه مثل شما مهندس نیستند یه عده تازه وارد هم (خودم رو عرض میکنم ) هستند
بی زحمت هوای ما رو داشته باشید و یکی با یه زبون ساده به من بگه این دو تا گوشی بدون هیچ دستگاه جانبی و اتصال به اینترنت و از این جور حرفها میتونند شبکه های ماهواره یا تلویزیون ایران رو بگیرند یا نه ؟ من که پاک گیج شدم![]()
اینجا کسی مهندس نیست دوست من! همه اطلاعاتشون رو به اشتراک می زارن و چیزای جدید یاد می گیرن.با توجه به نظر دوستان ، این گوشی بی هیچ امکاناتی ماهواره رو می گیره ولی واسه خودمم خیلی عجیبه که بدون دیش بتونه این کار رو بکنه.
ولی مطمئنم به اینترنت نیازی نیست...
بدون نیاز به هیچ دستگاه جانبی این کارو میکنه
اره عزیزم اینو بدون هیچ کدوم از امکانات جانبی انجام میده مثل اینکه یه ماهواره با دیش و ----- توشه !!!!!
مثل ان92 !!
ولی اینم بگم خودم ندیدماا فقط از اطلاعاتش میگم ولی اگه دیدم که ایشالا همین روزا حتما میام میگم کاملا چه جوریه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)