تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: Geforce یا Radeon

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

سلام !! میبینم که همه اساتید p30 تو این تاپیک جمعشون جمه !!

خب بیاید علمی بحث کنیم ، اول مشخصات این دو تا کارت رو در نظر بگیرید :

geforce fx 5200 :

nv34 : GPUChip

Memory type : ddr 333mhz 128bit

core clock : 250mhz

ROPs : 4

ps : 2

vs : 2

direct x : DX9.0

ps version : 2.0

vs version : 2.0

redeon 9250 :

GPU CHIP : RV280

Memory type : ddr 400mhz 128bit

core clock : 240mhz

ROPs : 4

ps : 2

vs : 1

direct x : DX 8.1

ps version : 1.4

vs version : 1.1

اما تحلیل مشخصات بالا :

اگه بحث performace رو پیش بگیریم :

radeon 9250 به خاطر memory bandwitch بهتر تو بازی های تحت پشتیبانی خودش یعنی directx 8.1 که دیگه

منقرض شده باید عملکرد بهتری داشته باشه البته 2 برابر بودن vertex shader های fx5200 نمیتونه جبران

ضعف پهنای باند کمتر حافظش رو بکنه .

اگه بحث quality رو پیش بگیریم :

fx 5200 به خاطر پشتیبانی کردن از direct x 9.0a میتونه جوابگویه حداقل 50 درصد از game های جدید (2006)

رو بکنه ، اگر چه performace ضعیفتری رو ارائه میکنه ( به قولی حد اقل بازی boot میشه !! ) .

جمع بندی :

خیلی از دوستان گفتن که هر دو کارت رو داشتن و 9250 خیلی بهتر از fx5200 بوده . منم به همشون حق میدم!

ولی این قضیه دلیل داره :

دلیلش ها اینه مثلآ شما یه بازی رو در نظر بگیرید که رو هر دو تا کارت boot بشه مثل nfs under gruond 2 :

این لازی رو گفتم چون بچه 5 ساله رو هم بشونی پشت مانیتور و image quality رو وقتی detail بازی full باشه

رو این دو تا کارت ببینه درک میکنه که رو fx 5200 افکت های ارائه شده خیلی زیبا تر خودشون رو نشون

میدن ، البته همان طور هم جون کارت رو هم میگیرن .

ولی همین بازی رو اگه با radeon 9200 رو detail فول اجرا کنی ، بازی بهتر از fx 5200 اجرا میشه . چون افکتی در کار

نیست که جون کارت رو بگیره . . چون موتور گرافیکی بازی خیلی هوشمند تمام افکت هایی که روی

dx 8.1 ساپورت نمیشه ( GPU توانایی Process توابع مربوطه رو نداره ) رو غیر lock میکنه .

موفق باشید .
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 20-12-2007 at 12:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو بازی کانتر تو یخش video دایرکس ساپورت کارت رو می تونید ببینید
    5200 : 8.0
    9250 : 8.1
    mx4000 : 7.0
    و غیره
    اگه 5200 واقعا Directx9.0 رو ساپورت می کرد 3D Mark 05 امتیاز 250 نمی گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من کاملا در اشتباهی هر دوی این کارت از Directx9 پشتیبانی میکنن .
    مگه خودت نمیگی بازی کربن؟
    خوب بازی کربن با 9 اجرا میشه اصلا رو 8 بالا نمیاد .
    لازمه یه کم اطلاعات داشته باشی بعد پست بدی.
    از خودم تعریف نمی کنم ولی من عمری رو بابت VGA گذاشتم (البته از آقا ویرژیل و مهدی موسوی اطلاعاتم کمتره و اونا اساتید منند)
    و اما اینو همه ملت می دونند که 9250 از DirectX 8.1 پشتیبانی می کنه نه DirectX9.0
    تازه کی گفته کربن DirectX9.0 حداقل می خواد
    لازمه یه کم اطلاعات داشته باشی بعد جواب پست منو بدی

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از خودم تعریف نمی کنم ولی من عمری رو بابت VGA گذاشتم (البته از آقا ویرژیل و مهدی موسوی اطلاعاتم کمتره و اونا اساتید منند)
    و اما اینو همه ملت می دونند که 9250 از DirectX 8.1 پشتیبانی می کنه نه DirectX9.0
    ببین دوست من من اطلاعاتم کامل هست لا اقل در مورد این 2 کارت و وقتی در موردشون صحبت میکنم چون هر دوی اینا رو داشتم و اگه خودتم لا اقل جعبه این 2 کارت رو دیده باشی میبینی که رو جعبش بزرگ و درشت و پر رنگ نوشته directx9 و فکر کنم منظورش هم اینه که میتونه از directx9 پشتیبانی کامل رو داشته باشه .
    درسته دیگه نه؟ میخوای آدرس بده جعبه های کارت هامو نگه داشتم واست بفرستم در خونتون من همیشه عادت دارم کلکسیون جمع میکنم..
    الکی هم دور بر ندار .
    من هر دوی این کارت ها رو داشتم . لا اقل در مورد اینا اطلاعاتم دقیقه من تعجب میکنم از داداش مهدی این اطلاعات رو از کجا جمع کرده آورده (منظورم در مورد 9250 هستش)
    Last edited by chaos theory; 20-12-2007 at 18:13.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

و غیره
    اینم دیگه از اون حرفای خنده دار و ناشیانه بود
    چیه نکنه انتظار داری واست 10 هزار تا امتیاز بیاره gpu ضعیف چه ربطی به directx9 داره پس اگه اینطور باشه 5200 با همون gpu اگه directx9 رو ساپورت کنه (که میکنه مطمئنم ) باید 8800ultra بره بوق بزنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن آقا رضا ببین حاج مهدی هم نوشته 5200 directx9 رو ساپورت میکنه فقط شمایی که داری ساز مخالف میزنی پیشنهاد میکنم خودت بری اطلاعاتت رو کامل کنی و نگران بقیه نباشی.
    در مورد 9250 هم مطمئنم چون من این کارت رو داشتم و هنوز جعبه اش رو هم دارم که روش نوشته directx9 با برد HIS هستش که معتبره نمیتونه الکی نوشته باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

و غیره
    سلام خوش تیپ . خوب گرد و خاک میکنید شما دو نفر ها !!

ببینم شما سایت رسمی nVIDIA رو قبول داری یا نه ؟؟ اگه قبول داری این جا رو یه نگاه بنداز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب دیدی ؟؟!!! حالا چه احساسی داری ؟؟

این یه خط رو خوب خوندی !! : THE ONLY DIRECT X 9.0 COMPATIBLE GPUS IN THEIR CLASS THE GEFORCE FX 5200 ................... .

ضمنآ شما داری خودت فرمایش خودت رو نقض میکنی !!! منظورم اینجاست :

دوست عزیز یکی از ضروریات واسه این که اصلآ 3D MARK 05 بتونه از کارت تست بگیره اینه که GPU مورد نظر اصلآ

PS 2 وVS 2 و DIRECTX 9 رو ساپورت کنه . اصلآ اگه اینا رو ساپورت نکنه تست گرفته نمیشه .

حالا امتیاز کمی که میگیره قضیه دیگه ای داره ! شما بحث PERFORMACE و QUALITY رو با هم قاطی کردی .

ضمنآ صد بار گفتم بازم میگم من از همه کاربر های P30 بی سواد ترم و هرچی اطلاعات دارم مدیون همین جا

و کاربرهای گلش هستم.

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خوش تیپ . خوب گرد و خاک میکنید شما دو نفر ها !!

ببینم شما سایت رسمی nVIDIA رو قبول داری یا نه ؟؟ اگه قبول داری این جا رو یه نگاه بنداز :

کد:
    خوب دیدی ؟؟!!! حالا چه احساسی داری ؟؟

این یه خط رو خوب خوندی !! : THE ONLY DIRECT X 9.0 COMPATIBLE GPUS IN THEIR CLASS THE GEFORCE FX 5200 ................... .

ضمنآ شما داری خودت فرمایش خودت رو نقض میکنی !!! منظورم اینجاست :

دوست عزیز یکی از ضروریات واسه این که اصلآ 3D MARK 05 بتونه از کارت تست بگیره اینه که GPU مورد نظر اصلآ

PS 2 وVS 2 و DIRECTX 9 رو ساپورت کنه . اصلآ اگه اینا رو ساپورت نکنه تست گرفته نمیشه .

حالا امتیاز کمی که میگیره قضیه دیگه ای داره ! شما بحث PERFORMACE و QUALITY رو با هم قاطی کردی .

ضمنآ صد بار گفتم بازم میگم من از همه کاربر های P30 بی سواد ترم و هرچی اطلاعات دارم مدیون همین جا

و کاربرهای گلش هستم.

موفق باشی .
    آقا من خیلی با اون خط بالات موافقم ایول خوب جواب دادی خودم یادم رفت اینو بگم.
    بعدشم ما هممون مدیون این سایت و انجمن و برو بچه های گل و با سوادش که از جمله هم خودت هستی هستیم .
    و هیشکی با کشی دعوا نداره و فقط بحثه و همین بحثا میتونه اطلاعات رو بالا ببره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

4 د............بیا!!!!

ببین دوست من من اطلاعاتم کامل هست لا اقل در مورد این 2 کارت و وقتی در موردشون صحبت میکنم چون هر دوی اینا رو داشتم و اگه خودتم لا اقل جعبه این 2 کارت رو دیده باشی میبینی که رو جعبش بزرگ و درشت و پر رنگ نوشته directx9 و فکر کنم منظورش هم اینه که میتونه از directx9 پشتیبانی کامل رو داشته باشه .
    درسته دیگه نه؟ میخوای آدرس بده جعبه های کارت هامو نگه داشتم واست بفرستم در خونتون من همیشه عادت دارم کلکسیون جمع میکنم..
    الکی هم دور بر ندار .
    من هر دوی این کارت ها رو داشتم . لا اقل در مورد اینا اطلاعاتم دقیقه من تعجب میکنم از داداش مهدی این اطلاعات رو از کجا جمع کرده آورده (منظورم در مورد 9250 هستش)
    شما هم این صفحه رو یه نظر کن :
    کد:
    خب حالا نظرت چیه ؟؟ . دوست گلم از سری 9550 به بالا gpu های ati از directx 9 ساپورت میکنن .

ضمنآ این صفحه رو هم بزار کامل load بشه بعد save کن ، خیلی به کارت میاد :
    کد:
    قربان you !

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما هم این صفحه رو یه نظر کن :
    کد:
    خب حالا نظرت چیه ؟؟ . دوست گلم از سری 9550 به بالا gpu های ati از directx 9 ساپورت میکنن .

ضمنآ این صفحه رو هم بزار کامل load بشه بعد save کن ، خیلی به کارت میاد :
    کد:
    قربان you !
    آخه من این کارت رو با برد HIS دارم و روش دقیقا نوشته DIRECTX9 و یه مسئله دیگه هم اینکه مگه گیم هایی که حداقل DIRECTX9 رو واسه اجرا میخوان نباید با کارتی اجرا بشن که از این تکنولوژی پشتیبانی کامل داشته باشه؟
    از همین جمله بازی ها میشه :
    ماست وانتد . کربن . SCARFACE . FARCRY و.... خیلی های دیگه رو مثال زد که من همشونو با همین کارت بازی میکردم.
    حالا چه جوری میشه؟
    در ضمن این قضیه صفحه آخری سر چی بود که باید سیوش میکردم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •