سلام sajey جان من برنامه را دانلود کردم وکامل نصب کردم ولی اجرا نمیشه مدل گوشیمم نوکیا 3250 ست help me plz
سلام sajey جان من برنامه را دانلود کردم وکامل نصب کردم ولی اجرا نمیشه مدل گوشیمم نوکیا 3250 ست help me plz
سلام mahdi0127 عزیزم
دوست عزیز منظور شما اینکه یعنی نرم افزار Coreplayer باز نمی شود یا باز می شود کار نمی کند؟
دوست من شما از این نرم افزار ی که من اپلود کردم استفاده کن این نرم افزاری که من گذاشتم کرک شده است و روی 5700 و n95 نصب کردم و کار کرده.
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
منظورم اینه که باز نمیشه
حالا اینا میذارم برای دانلود امیدوارم که کار کنه
به هرحال ازت خیلی ممنونم![]()
مثه اینکه لینکش از کار افتاده:( اگه میشه یه بار دیگه آپش کن شرمندمون می کنی plz help me![]()
درستش کردم ممن.ن دیگه نمی خواد آپش کنی![]()
باز هم سلام.
برای سری 60 ورژن 2 کسی این نرم افزار رو داره؟ اگه داره آپلود کنه تا من هم استفاده کنم. گوشیه منNokia N70-1 میباشد. ممنون.
سلام Noob Saibot جان
Noob Saibot عزیزم خوبی.خوب از اول می گفتی برای شما هم اپلود می کردم .
دوست عزیزم اول خود رنم افزار را نصب کن بعد هم پچ نرم افزار.
برای تمامی گوشی های Core-player-for-s60-7-8
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی نرم افزاری مثل core player که بتونه زیر نویس فیلم ها را هم تو گوشی پخش کنه سراغ داره ؟؟؟؟
اگه کسی میدونه معرفی کنه لطفا
واسه 3250 میخام
سلام
کسی نرم افزاری مثل core player که بتونه زیر نویس فیلم ها را هم تو گوشی پخش کنه سراغ داره ؟؟؟؟
اگه کسی میدونه معرفی کنه لطفا
واسه 3250 میخام
با سلام به همگی.
sajey جان از لطفت ممنون. مهدی جان اگر منظورت فیلم DVD با زیر نویس میباشد، باید بگم که بهترین نرم افزار برای پخش زیر نویس، برنامه ی DIVX Player و یا Smart Movie میباشد. البته به شرطی که فایل های Vob و همچنین دیگر ساختار فیلم DVD را به همراه آن کپی کنی. چون DVD ها از طریق نرم افزار فارسی میشوند و یه جورایی Dynamic هستند. در مورد VCD هم که، زبان فارسی، با فیلم ادغام میشود و مشکلی وجود ندارد. امید وارم به دردت بخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)