مبارک باشه. خیلی خوبه که از خریدتون راضی هستید ...
مبارک باشه. خیلی خوبه که از خریدتون راضی هستید ...
در مورد خط اخر مطمئنی !!!!
به نظر خودت داري سر خودت رو كلاه نميگذاري !!![]()
منظورم خط آخر عرايضت هست !!
يه تست با 3D MARK 06 در حالت DEFULT بزار تا همه چيز روشن بشه !![]()
??????????????????????
![]()
من نميدونم كه چرا ميخواهيد يك كارت گرافيكي را بد كنيد(ضعيف بشناسونيد)
واقأ.......................................... .....................................
من فقط ميتونم بگم كه اين كارت يكي از بهترينها هست............
همين.......................................... ......................
خب میشه شما بگید این کارت رو با چه کارتی مقایسه کردید که می گید یکی از بهترین هاست ؟ اون کارتهایی که جزو مقایسه بودند ولی یکی از بهترین ها نبودند چه کارتهایی بودند ؟
اگه با Xfx 8600gt 256mb Ddr3 بازی می کردی یا تو 3d Mark تست می گرفتی و بعد با Xfx 8600gt 512mb Ddr2 مقایسه می کردی می فهمیدی که Xfx 8600gt 512mb Ddr2 با اینکه از اون گرونتره ولی پیشش آشغال محسوب میشه
خودمونيم...... اصلا اينطورا نيست!!
اولا كه اوركلاك!!
دوما، برد بسيار با كيفيت!
سوما، قيمت مناسب!
در كل خوب بودن يك قطعه با مقايسه ي قيمت و كارايي بايد در نظر گرفته بشه. كه براي اين كارت دست كم بد نيست!
البته نظر دوستان كارشناس واقعا محترمه و امكان داره كه بنده اشتباه كنم. ولي اين كارت به خاطر پتانسيل بالاي اوركلاكش انتخاب خوبي هست.
ضمنا براي بنچ مارك گرفتن در مورد مقدار حافظه بايد بيشتر دقت كرد، چون بعضي بازي ها و نرم افزارها به مقدار حافظه خيلي حساس هستن و بعضي هاشون نه.
مقدار حافظه وقتي مهمه كه Gpu بتونه از اين مقدار حافظه استفاده بهينه داشته باشه. وقتي Gpu ضعيف باشه و نتونه از حافظه استفاده كنه هر چقدر هم كه حافظه بديم به دردي نمي خوره!ضمنا براي بنچ مارك گرفتن در مورد مقدار حافظه بايد بيشتر دقت كرد، چون بعضي بازي ها و نرم افزارها به مقدار حافظه خيلي حساس هستن و بعضي هاشون نه.
عین اون قضیه ی کارت گرافیکی 200 گیگابایتی توسط یک ایرانی بدون Gpu....![]()
ببخشید که تاپیکو کمی منحرف کردم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)