درسته برای شما که میخواید پخش موسیقی و سیستم عامل و لمسی بودن مهم باشه بهترین گزینه W950 هستش با مموری داخلی 4 گیگ و سرعت بالا !... ولی از نعمت فیلمبرداری محروم هستی مگر اینکه دوربین جداش رو بخری و روش نصب کنی...
موفق باشید
درسته برای شما که میخواید پخش موسیقی و سیستم عامل و لمسی بودن مهم باشه بهترین گزینه W950 هستش با مموری داخلی 4 گیگ و سرعت بالا !... ولی از نعمت فیلمبرداری محروم هستی مگر اینکه دوربین جداش رو بخری و روش نصب کنی...
موفق باشید
ممنون
نظر اول خودم هم همین بود رفتم از یک مغازه قیمت کردم 215 بعد از چند روز رفتم بخرم نامرد.... می گفت 270
در شهر ما دیگه کم پیدا می شه چون همه رو فروختن ولی یکی دو تا می گفتن با قیمت 240 تا یک هفته دیگه میارن من برام یه کمی فیلم برداری خوب (نه عکس برداری) مهمه برای همین بین قلمی بودن و فیلم بردای شک دارم
نظرتون در مورد A1200 چیه
اگر صبر کنم چی p1 تا 320 افت میکنه یا نه
به نظر من a1200 نه ، باتوجه به شاخصه هایی که گفتین! لمسی هست! فیلم برداریش هم cif هست!
البته سیستم عاملش لینوکس هست (محشره) ، اگه لینوکس بازی عالیه! صداش !!! نه w950 و p1 کجا اون کجا.
p1 هم گرینه خوبی به نظر میاد کاملا هم راضیتون کنه! ولی اینکه قیمتش تا 320 بیاد !!!! البته رکود قیمت احتمالا داره ولی تا چقدر .....!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)