مشكل كه آخه 2 ، 3 دقيقه صبر كردن نيست. مشكل اينه كه وقتي يه فايل 100 مگي دانلود ميكني بايد 200 دقيقه صبر كني حالا اون 2، 3 دقيقه فدا سرش!!
مشكل كه آخه 2 ، 3 دقيقه صبر كردن نيست. مشكل اينه كه وقتي يه فايل 100 مگي دانلود ميكني بايد 200 دقيقه صبر كني حالا اون 2، 3 دقيقه فدا سرش!!
خوب اینکه سادست یه بار بعد از دانلود از اینترنت قطع کن بعد
دوباره وصل شو و بعد اون صفحه ی رپید رو باز کن
همین
مگه به این اسانی میشه سر رپید شیر کلاه گذاشت.
بهترين راه حل خريد اكونت پرميوم چرا ما ايراني ها هميشه ميخايم دو دره كنيم؟ اونوقت ادعا داريم حروم حلال سرمونه و ....
موفق باشيد
برای من هم بار اول همون پیام آلمانی رو داد. اما وقتی back زدم و دوباره همین کار رو تکرار کردم دیگه مشکلی نگرفت. جالب بود. مرسی
يه برنامه اي بود كه بدون ديسكانكت كردنت اين مشكل رو مثل آب خوردن حل ميكرد. اسمش رو نميدونم تا انجمن متفرقه ديدم. فقط كافي بود يك فايل رو اجرا ميكردي.
من كه از rapiddown استفاده ميكنم.راحت ميتوني چند فايل رو باهم بدون تايمر دانلود كني
سلام
یه پوستو چند بار که نمی زنن من همین پوستو تو چند جا دیدم تازه تو همین تایپیکم په نفر گفت
یه روش هم هست که احتمالاً همه تون بلدین و یه کم هم اعصاب رو خورد می کنه
باید توی Google این رو سرچ کنید:
بعد تمام سایت هایی که اسکریپ Rapid Leech روشون هست رو میارهintitle:rapidleech v2.3
حالا باید تک تک برید توشون و آدرس فایلتون رو وارد کنید.
اگر خدا بخواد در کمتر از 1 سال جستجو می تونید یه دونه رو از لیست پیدا کنید که هم Socketش فعال باشه و هم Chmodش 777 باشه و هم در حال دانلود نباشه و هم در حالت Wait X Minute نباشه
دیگه ببخشید، شرمنده ام. روش بهتر نداشتم
بعد از اون سایت کذایی تبلیغاتی نوبت این شده . حالا اینقدر ایرانی بازی در میارن که P30 اسم این سایت رو فیلـتر می کنه .
نکنید اینکار رو دوستان ، اگه اون سایت رو دوست دارید همچین کاری نکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)