تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: فهرست پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

Atman و moein_drj عزیز، توجه کنید؛ به نظر من شما این دو مسئله رو با هم اشتباه گرفتید. Asalbanooی عزیز در عنوان پست اول (عنوان تاپیک) نوشتن:

فهرست پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی

ننوشتن:

فهرست پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی => بهترین هنرمندان موسیقی

یعنی این فقط یک آماره، نه بیشتر! مثلا در سینما اگر بگیم فیلم تایتانیک از پدرخوانده بیشتر فروش داشته، آیا منظورمون اینه که فیلم بهتری هم بوده؟!!! محتوای این تاپیک هم همینه، البته مژگان عزیز، خودشون بهتر قصد خودشون رو از ایجاد این تاپیک می دونن و من اطلاعی ندارم. اما به نظرم همین مسئله هست.

Atman عزیز، هیچ درجه بندی ای در کار نیست، فقط یک آمار ساده از میزان پرفروشترین ها. moein_drj جان، این ارزش موسیقی رو پایین نمیاره، در واقع اصلا با این بحث کاری نداره که بخواد بالا ببره یا پایین بیاره.

ممنونم...

مسی که یه سوئ تفاهمی شده..!

منظور من افرادی هست که این جوری مقایشات رو انجام میدن. به هیچ عنوان هم به شخص خاصی اشاره نمیکنم.

نمونش هم bob dylan خواننده ای با اون همه عظمت.خواننده ای که مجله rolling stone اون رو به عنوان دومین هنرمند راک جهان معرفب میکنه

پروفشنال Atman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Atman و moein_drj عزیز، توجه کنید؛ به نظر من شما این دو مسئله رو با هم اشتباه گرفتید. Asalbanooی عزیز در عنوان پست اول (عنوان تاپیک) نوشتن:

فهرست پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی

ننوشتن:

فهرست پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی => بهترین هنرمندان موسیقی

یعنی این فقط یک آماره، نه بیشتر! مثلا در سینما اگر بگیم فیلم تایتانیک از پدرخوانده بیشتر فروش داشته، آیا منظورمون اینه که فیلم بهتری هم بوده؟!!! محتوای این تاپیک هم همینه، البته مژگان عزیز، خودشون بهتر قصد خودشون رو از ایجاد این تاپیک می دونن و من اطلاعی ندارم. اما به نظرم همین مسئله هست.

Atman عزیز، هیچ درجه بندی ای در کار نیست، فقط یک آمار ساده از میزان پرفروشترین ها. moein_drj جان، این ارزش موسیقی رو پایین نمیاره، در واقع اصلا با این بحث کاری نداره که بخواد بالا ببره یا پایین بیاره.

ممنونم...

من منظور کامل گرفتم که این ها چیه و اصلا ربطی به بهترینو بدترین نداره ! فقط گفتم از این لیست ها بدم میاد همونطوری که تو سینماش بدم میاد !

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

رولینگ استونز انگلستان ۶۰-۰۰ راک
    تا جایی که من خبر دارم رولینگ استونز از لحاظ میزان فروش دومه تو جهان
    یادمه چن سال پیش تو یه سایت خوندم که واسه یه کنسرتشون یک میلیون و صد هزار نفر می خواستن که بلیط بگیرن که کنسرت کنسل شد.
    ____
    تشکر مژگان

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

تا جایی که من خبر دارم رولینگ استونز از لحاظ میزان فروش دومه تو جهان
    یادمه چن سال پیش تو یه سایت خوندم که واسه یه کنسرتشون یک میلیون و صد هزار نفر می خواستن که بلیط بگیرن که کنسرت کنسل شد.
    ____
    تشکر مژگان

چه جالب , من که یه جا خوندم اوله !!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •