ازچه لحاظ بهتره قیمت یا کارایی من باس بالا و اول پردازش برام مهمه بعد گرافیک در ضمن یک ال سی دی در حد 260000 تومان برام معرفی کنید که بتونم کارهای گرافیکی رو براحتی انجام بدم همچنین بتونم فرمتهای hd رو بخوبی تماشا کنم ممنون میشم
ازچه لحاظ بهتره قیمت یا کارایی من باس بالا و اول پردازش برام مهمه بعد گرافیک در ضمن یک ال سی دی در حد 260000 تومان برام معرفی کنید که بتونم کارهای گرافیکی رو براحتی انجام بدم همچنین بتونم فرمتهای hd رو بخوبی تماشا کنم ممنون میشم
شما میتونی تو بنچا مارک ها این 2 تا Cpu رو با هم مقایسه کنی
lcd LG 194WT
SAMSUNG BW1931
واقعا ممنون هستم که از راهنمایی دریغ نمیکنید
نظر بدید
min: asus p5b
vga: win fast 512 mb geforce 8600
lcd میخواهم 17" باشه چون بودجم کمه
در ضمن فروشنده رو رم کینگ استون خیلی تاکید کرد گفت رم oz اگر اشتباه تایپ نکرده باشم وپاتریود رو تست زده اور کلاک ولی تا 5% بیشتر جواب نداده ولی با کینگ تا 20% جواب داده نظرتون چیه البته هر سه مدل رم رو داشت
lcd کیفیت خوب برای کارهای گرافیکی و مخصوصا برای دیدن شبکه های hd با زمان پاسخ گویی پایین بودجم 250000 تومان
این چطوره 1731bf سامسونگ
Last edited by madscoother; 21-12-2007 at 01:28.
اگر vga 8600 256mb بردارم جواب کار گرافیکی در حد میکس و طراحی و فتوشاپ را میدهد لطفا جواب بدید
مانیتوری که گفتی خوبه
کارت گرافیک 8600 که گفتی بهترین گزینه برای کارهای گرافیکی نسبتا سنگین است.
مین Asus p5b .
cpu چی؟
عزیز به Amd پا نمیدی انگار؟؟!!!
........................
در مورد رم هم فروشنده خییلی خیلی .......خورد این حرفو زد.
رم کینگ استون دیگه تاکید کردن نداره
ocz اور نشه . کینگ استون اور بشه!!!!!!!!!!
اين ديگه از اون حرفا بود ها !!! مو به تن آدم سيخ ميشه !!![]()
حيف كه من اونجا جاي تو نبودم وگرنه يه بلايي سر فروشنده مياوردم .......................... .
اونم رمهاي king تو ايرانه و با يقين ميگم 80 درصدشون تقلبيه !!!
سلام بچه ها من امروز lcd samsung 1731 bf برداشتم وچون تا حالا با ال سی دی کار نکردم کمی مشکل دارم تصویر خیلی پر رنگ هست هر چقدر با هاش ور رفتم خوب نشد از هر طرف که به اون نگاه میکنم یک رنگی داره ایا طبیعی هست ممنون میشم خبرم کنید در ضمن پورت dvi چیه lcd هم داره ایا به پورت کامپیوتر وصل کنم اولی هم که lcd رو روشن میکنم مینویسه انالوگ چرا ؟
کاملا تایید میشه
من بودم کر کره مغازه رو میاوردم پایین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)