تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمایی در مورد آپگرید سیستم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مرسی Actros جان.احتمال داره دی وی دی رایتر بگیرم و هارد رو هم وسترن...ببینم چطور میشه.ولی من می خوام کمترین پول رو بابت بهترین کیفیت بدم پس رم رو همون کینگ بر می دارم.در ضمن من خود کیس رو نمی خوام عوض کنم فقط پاورش.
    نگفتید طرف قیمت خوب داده یا داره تیغ می زنه؟!
    نظرت در باره ی مادر بورد چیه؟ تو سایت گیگا دو نوع هست GA-MA69GM-S2H و GA-MA69G-S3H .کدومشو بر دارم بهتره البته تا اونجا که من می دونم خیلی تفاوت ندارن تو قیمت و امکانات.
    بازم ممنون!
    مادربرد که انتخاب کردی خوبی
    رم رو فقط پاتریوت بردار یا اگه کینگ استون برداشتی با چیپ hynix بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

رم رو پاتریوت نمی گیرم! اختلاف قیمتش مسخرست حتی اگه کیفیتش بهتر از بقیه مارک ها باشه.kingmax چطوریه؟ قیمت 1 گیگ 667 اون چقدره؟ یا dual channel با حافظه ی 2 گیگ؟
    ولی راست میگی موسی که باید پاور رو مرغوب بگیرم چون بالاخره تامین کننده ی برقه و وظیفش مهمه.
    والا در مورد سی پی یو هنوز مطمئن نیستم.از اونجاییه من می خوام قطعات رو در طول 2-3 ماه ارتقا بدم پس بهتره صبر کنم قیمت 5200+ بیاد پایین تر .نظر شما چیه؟
    و جناب actros میشه در مورد چیپ hynix یکم توضیح بدی؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

رم رو پاتریوت نمی گیرم! اختلاف قیمتش مسخرست حتی اگه کیفیتش بهتر از بقیه مارک ها باشه.kingmax چطوریه؟ قیمت 1 گیگ 667 اون چقدره؟ یا dual channel با حافظه ی 2 گیگ؟
    ولی راست میگی موسی که باید پاور رو مرغوب بگیرم چون بالاخره تامین کننده ی برقه و وظیفش مهمه.
    والا در مورد سی پی یو هنوز مطمئن نیستم.از اونجاییه من می خوام قطعات رو در طول 2-3 ماه ارتقا بدم پس بهتره صبر کنم قیمت 5200+ بیاد پایین تر .نظر شما چیه؟
    و جناب actros میشه در مورد چیپ hynix یکم توضیح بدی؟
    مرسی
    چرا مسخرس . اتفاقا قیمتش عالیه

چیپ hynix اگه بیگری کیفیتش از باقی چیپها بهتره. تقریبا میشه گفت بهترین چیپ برا کینگ استون همیینه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

به نظر شما این سیستم من حدود 100 تومان می ارزه؟ یعنی می تونم با همچین قیمتی بفروشمش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر شما این سیستم من حدود 100 تومان می ارزه؟ یعنی می تونم با همچین قیمتی بفروشمش؟
    100 میتونی بفروشی
    بده بره

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

راستش دوباره یه جا دیگه قیمت گرفتم 85000!( نسبت به 75 تومان قبلی).از هر دوشون سوال کردم گفتند احتمال داره سیستمو بیاری ببینیم قیمت رو تا یه حدودی واست ببریم بالاتر مثلا حول و حوش 90000.اگه بتونم مخشون رو بزنم نرمشون کنم که 100 بردارند که خیلی خوبه البته مطمئن نیستم که این قیمت خریدشونه یا ارتقا.اگه خرید باشه که سیستم جدید رو می رم از تهران جمع می کنم.اگه نه که...احتمالا بازم می گردم!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •